Post Top Ad

"Bir Kadın Bin Hayat" Etkinlik Sponsorları

Kadınlar Günü'nü bu yıl da çok keyifli bir eventle kutladık. "Bir Kadın Bin Hayat" etkinliğinden bahsetmiştim sizlere :) Şimdi de etkinliğimize dahil olan ve her biri birbirinden güzel sponsorlarımızdan bahsedeceğim.

Açılışı elbetteki bu bakmalara doyamadığım iki güzel el emeği ürünle yapmak istiyorum. Her ikisi de kokulu taştan yapılma bu iki güzel süs sizce de çok özel ve anlamlı değil mi :)? İsimlerimize özel melek figürlü kokulu taşlarımız dora.organizasyon, yine baktıkça mutluluk veren sevgi ağacı @atesbocegitasarim dan. Güzel emeklerine sağlık. En değerli köşemde saklayacağım ikisini de.



Benim gibi rengarenk ajanda sevdalısı olanlar, Keskin Color un bu konudaki kalitesini bilmeyen yoktur herhalde. Öyle bir set hazırlamışlar ki ailecek bayıldık! Hele de renk seçimi bu kadar benlik olabilir. Pembe ve mor ajandalarım, şirin mi şirin masa takvimi ve Firozen hastası Aslı'mın bayıldığı defterler!!! Çok bonkör ve özel hediyeleri için özel bir teşekkür borçluyum kendilerine.



Bi de mutfaktan ayrılamayanlar @goldmasterkaea Badem Blender Set ile tanıştırayım sizi. Önce rengine sonra performansına hayran kaldığım bu setle mutfakta neler neler yapılmaz ki! 28000 devirli uzun ömürlü motoru sayesinde eti bile 15 saniyede çiğköftelik hale getiriyormuş. Vayy deneyelim görelim. En kısa sürede detaylı yazısını yazar bu Ümran.


Biraz da aksesuar inceleyelim. Şirin mi şirin el yapımı broş ve kitap ayracı @quilling_satis, kişiye özel telefon kılıfımız Mobildizayn, etkinlik konseptine uygun taçlarımız Küçük Hanım Tasarım ve bizlere özel jestiyle sürahilerimiz de mekan sponsorumuz Dream Hill Business Deluxe Hotel den.


Hayatınızda hiç çelik sabun gördünüz mü? Ben gördüm üstelik suyun altına tutup normal sabun gibi kullanabiliyorsunuz. Artısı tabiki kötü kokuları yok etmesi mesela balık, soğan, sarımsak gibi. Merakla deneyeceğim. Çelik sabun @zwilling_tr den.


Ve tırnakları zayıf birine hediye edilecek en güzel şey tabiki tırnak bakım yağı. @sosyalannemlrekibi tarafından hediye edilen bu ürünü deneyip bizzat ayrı postta yer vereceğim. Doğal el yapımı mis kokulu sabunlarımız ise Erfievent den :)


En sevdiğim kitaplar kişisel gelişim kitapları. Minval Yayınları'na sonsuz teşekkürler.


Online alışveriş sitesi Bicadde.com da bizleri düşünmüş ve her birimize ayrı ayrı kıyafetler göndermiş. Benim de şansıma tam yazlık güzel bir pantolon çıktı. Siteye ayrıca büyük beden kıyafetler için de bakabilirsiniz. Güzel seçenekler var.


Mısoka diş fırçaları var bide. Bildiğiniz diş fırçalarından oldukça farklı. Bu fırçayı macunsuz kullanabiliyorsunuz. Bir bardağın içine su doldurup fırçayı içine daldırıp dişlerinizi fırçalıyorsunuz ve kalan suyla da ağzınızı duruluyorsunuz. Küresel çevreye de faydalı bir ürünmüş. İiginç değil mi deneyip bakacağım ben de.


İlk kez bu etkinlikle tanıştığım Agarta bitkisel kozmetik ürünleri de oldukça dikkatimi çekti. Ankara merkezli bu markanın ürünleri paraben, sls ve hayvansal yağlar içermiyor. Bizlere de ürünlerinden bonkörce bi sunum hazırlamışlar. Ama itiraf edeyim sabunları müthiş kokuyor. İlk diş macunlarını deneyeceğim paketini açtım bile. İncelemeleri de yakında gelir :)


İlk kez tanıştığım Lipodermplus da nemlendirici losyonları ile bizlerleydi.


Son dönem temizlik ürünlerini çok severek kullandığım Highgenic en sık kullanılan iki ürünü olan Silikonlu Temizleyici ve Sirkeli Temizleyici'siyle bizlerleydi. Cam ve yüzey temizlemede, toz alırken ve daha bi çok şeyde kullanabileceğiniz bu iki ürünü de çok seveceğinize eminim.


Bu arada etkinlikte kaliteli ve şık cüzdanları ile göz kamaştıran Juliolowski de bizlerleydi. Cüzdanlarının oldukça kaliteli olduğunu elinize aldığınızda anlıyorsunuz. Benim şansıma çıkan bu bordo cüzdan da hem renk hem de zarifliğiyle beğenimi kazandı bile.


Yoğun probiyotik içeren Pronevo markası ile de ilk kez tanışıyorum. Ürünleri dikkat çekici. Hava, yüzey ve nesnelerde bulunan alerjen, bakteri ve mantarların besin kaynaklarını tüketerek yok olmalarını sağlayan Pronevo hijyen ürünleri, kimyasal içermeyen doğal ürünlermiş. Hemen denemeye başlıyorum.


Severek kullandığımız sıvı sabunları ile Saloon da bizlerleydi.


Vee son olarak kozmetik sektöründe bu aralar bloggerlarla yaptığı çalışmalarla adını çok sık duyduğumuz Nays Collection parfüm, ıslak mendil ve makyaj temizleyici mendili ile bizlere eşlik etti. Ayrıca marka yeni bir ürün daha çıkarmış: bambu oda kokusu. Bu güzel haberleri ile birlikte bizleri yalnız bırakmadıkları için de teşekkür ederiz :)


Sponsorlar yazısını burada bitirirken emek verilmiş bu güzel etkinlik için sevgili arkadaşım Fatma'ya ve bizlere eşlik eden sponsorlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler

24 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan hediyelerini Ümrancım, sevgi ağacına bayıldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim,sevgi ağacı çok cici gerçekten :)

      Sil
  2. İyi günlerde kullan canım,kullandıkça bizi hatırla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canımm güzel emeklerine sağlık :)

      Sil
  3. Çok güzel hediyeler sağlıkla kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Iyi günlerde kullan canim 😊

    YanıtlaSil
  5. Hepsini güle güle kullan Ümran'cım, şu macunsuz diş fırçasını ve çelik sabunu epey merak ettim. Araştıracağım :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım teşekkürler her ikisi de çok ilginç gerçekten ben de merakla deneyeceğim :)

      Sil
  6. Keyifle mutlulukla kullan hediyelerini canım.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. Bildik firmalar,yeni ürünler hepsi birbirinden güzel...Mutlulukla kullan inşallah..

    YanıtlaSil
  8. Sevgi ağacı benim de favorim oldu tüm ürünleri güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya onun yeri ayrı teşekkürler canımm :)

      Sil
  9. güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  10. Ümrancım tekrar merhaba tanıştığıma cok memnun oldum bitanem tekrar görüşmek üzere inşallah

    YanıtlaSil
  11. Hepsi birbirinden güzel, güzel günlerde kullan canım.
    Seni gördüğüme sevindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok sevindim yeniden bi araya gelmemize canımm...

      Sil

Post Top Ad