Post Top Ad

Son Dönem Alışverişler / Eveshop

Öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlar ve bol güzellik dolu yeni bir hafta dilerim!!! Şaka maka 9 gün tatili de devirdik gitti. Bu sefer tatilde bayram dışında evde bol bol pineklendim hiç bi yere de gitmedim denizciler gibi :) Bi bakıma güzel bi kafa dinlemiş oldum, kendime vakit ayırmış oldum :) Arada çıkıp alışveriş yaptım kendimi biraz ödüllendirdim falan :) İşte bu alışverişlerden biri de yine minnak bir alışveriş Eveshop alışverişi oldu. Konya da ikiledi mağazasını Eveshop ve güzel indirimler de vardı açılış şerefine.

eveshop alışveriş konya

Bu Loreal'in yeni bebeklerinde La Petite Palette leri merak ediyordum doğrusu ama almak için bir fırsat kollarken Eveshop da karşıma çıkıverdi. O anlık küçük çaplı da bir indirim varken alıp deneyeyim dedim ve renkleriyle beni büyüleyen Maximalist paleti tercih ettim.

loreal la petite palette

Palette oldukça sıcak tonlar mevcut. Altın ve kahve tonunun yanısıra turuncu ve mor renklerinin de hakim olduğu palet oldukça pigmentli ve renklerde genelde ışıltılı olduğu için bana daha çok gece makyajları için ideal geldi. Günlük makyajlarda çok abartmadan kullanmak lazım kullanılacaksa. Çok fazla da detay vermeyeceğim bi kaç güne incelemesini de yayınlarım. Ama özetlersek renklerini sevdim ben!

Bir diğer ürün uzun zamandır favorim olan ve uygun fiyatlı olup etkisini çok sevdiğim maskaralardan biri olan Essence Sculpted Volume Maskara. Kesinlikle mutlaka bi kez deneyin pişman olmazsınız. Aslında şimdiye kadar yazısını geciktirdiğim en güzel ürünlerden biri de bu. O yüzden hemen yakında onu da paylaşayım ki sizler de değerlendirin isterim. High end bir çok markanın maskarasına da taş çıkarır net!

essence lash princess volume maskara

Bendeki bu mor ambalajlısı. Aslında bu maskaranın 3 farklı ambalajı satışta. Yeşil, turuncu ve mor. Yeşil ambajlının fırçası dümdüz turuncu ve bu elimdeki de volume maskarası. İkisinin de fırçası eğik ama bu elimdekinin fırçası daha eğik ve etkisi de en güzel olanı diyebilirim. Turuncusunu da denediğim için bunu da net olarak söyleyebilirim. 

essence sculpted volume maskara

Tam bir hacim maskarası. Eğer kirpikleriniz uzunsa ve biraz kalınlık versin yeter diyorsanız tam size göre. Ama kirpikleri uzatması ve kıvırması da çok iyi. İşte bu yüzden favorim! Daha fazla detayı inceleme yazımda yazayım artık dimi :)...

Son olarak da gözüme çarpan bu minik çift taraflı kalemtraşı aldım. Tamamıyle ihtiyaçtan. Çünkü geniş ağızlı kalem rujlarımı özellikle elimdeki traşlarla açamadığım için onları bekletiyordum. Her çift taraflı fırça kalın kalemleri açmıyor malesef. Ama bu sefer başardım yaşasınnnn :)!!! Çok çok iyi!!!

essence kalemtraş

Bu arada hemen denediğim için kalemtraşım birazcık kirli olabilir idare edin :D 

eveshop alışveriş

İşte benim son dönem Eveshop alışverişim böyleydi. Sizde durumlar nasıl :)???

11 yorum:

  1. güle güle kullan benim de tercihim maximalist oldu en güzeli oydu bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ikimiz de çok seviyoruz bu tonları 🙈🙈❤

      Sil
  2. paletteki renkler ne kadar hoş :)

    YanıtlaSil
  3. Cok güzel seyler almissin canim güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
  4. Şu sıralar ara verdim kozmetik alış verişine 😅 güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha bi kendimizi bi tutabilsek ama iste :D cok tesekkur ederim canim :)

      Sil

Post Top Ad