Post Top Ad

Skincare Challenge: 1 Ay Boyunca Sadece 3 Ürünle Düzenli Cilt Bakımı ( LUNA mini 2, Nivea Yüz Temizleme Jeli, Nivea Nemlendirici)

Makyajı sevdiğim kadar cilt temizliğine verdiğim önemi de çevremdeki herkes bilir. Özellikle minimum ürünle düzenli olarak yaptığım cilt bakımı verdiği etki oranıyla benim için çok daha kıymetlidir. Ki son dönemlerde bu rutinimi bir Skincare Challenge eşliğinde gerçekleştirmeye karar verdim ve yalnızca 3 ürünle cildime ne kadar iyi bakıyorum hem gözlerimle görmek hem de sonuçları sizlerle paylaşmak istedim. Tabiki bu güzel üçlüyü çok sevdiğim cilt bakım cihazım FOREO LUNA mini 2, Nivea yüz temizleme jeli ve Nivea nemlendiricim oluşturdu.


FOREO LUNA mini 2

Bu süreçte unutulmaması gereken bişey var ki o da düzenli bir cilt bakımı. Hayatta herşeyin nasıl bir düzeni nizamı varsa cilt bakımının da muhakkak düzenli bir şekilde yapılması şart! Çünkü o zaman istediğiniz etkiyi ve beklediğiniz cevabı alacaksınız. LUNA mini 2 bu süreçte bana eşlik eden en güzel seçenekti diyebilirim. 

Çünkü kullandığım temizleme jeli ile en iyi şekilde yüzümü derinlemesine temizleyen bu cihaz, yüzümü kir ve yağdan güzelce arındırıp, sonik titreşimleri sayesinde de cildime güzel bir masaj etkisi sağladı. Arkasından sürdüğüm nemlendiricinin de bu temiz ciltte daha iyi emilimini sağladı. Kan dolaşımını hızlandırdı, gözeneklerimi açtı ve yüzümde özellikle burun çevremdeki ufak pürüzleri zamanla yok etti. Yine burun çevremde zaman zaman oluşan siyah noktalar artık yok :) 


FOREO LUNA mini 2

Hem taşıması hem kullanımı kolay LUNA mini 2 nin seyahatleriniz için joker bir ürün olduğunu söylemeden de geçmeyeyim. Bir kez şarj yaptığınızda en az 5 ay kullanabiliyorsunuz. Ürün 1 dk cildinizi derinlemesine temizlerken masaj etkisi de yapıyor.. Sonrasında ürünü suya tutarak rahatça temizliyorum çünkü suya dayanıklı bir ürün mis! 


FOREO LUNA mini 2

Skinacare Challenge: 1 ay boyunca sadece 3 ürünle düzenli cilt bakımı bana hem zamandan kazandırdı hem de daha az ürünle daha etkili bir bakım yapmamı sağladı. Gerçekten bir yığın ürünün tozlu raflarda gereksiz yere bekleyip çürümesi yerine cildinize iyi gelecek bir kaç ürünle yapacağınız bir Skincare Challenge ile cildinize bebek gibi bakabilirsiniz. Hem pürüzsüz hem de yumuşacık bir cilde sahip olabilirsiniz. 

Sonuç olarak LUNA mini 2 ile gerçekleştirdiğim 1 aylık Skincare Challenge süresince şunu çok iyi anladım ki cilt iyi ve düzenli bir bakım istiyor. Bu düzeni şaşırmadığınız sürece her güne kendinizi ve cildinizi daha çok severek büyük bir mutlulukla uyanıyorsunuz. Yüzünüzdeki ışıltıyı aynada gördüğünüzde iyiki diyorsunuz! İyiki iyiki iyiki...

İncelemek isteyenler için FOREO LUNA mini 2: https://foreo.se/h23ov

15 yorum:

  1. Hepsi bir arada güzelmiş.Elektroniklerde şarj ömrünün uzun olmasını önemsiyorum.Profosyonel kullanıcı deneyimleriniz bize ışık oluyor teşekkürler editor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle o kadar önemli bir konu ki şarj konusu ve asuri uzun gidiyor süper bişey :)!!! Ben teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  2. Merhaba, blogunuzu ziyarete geldim. Benim blogumu yorum ve ziyaretinizle dedteklemenizi beklerim.

    YanıtlaSil
  3. iyi yorumlar duyuyorum bu foreo hakkında ama çok da pahalıymış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fiyat olarak biraz cüzdan yakıyor umarım daha standartlasir zamanla ://

      Sil
  4. Nivea nemlendiriciyi severek kullaniyorum 😊

    YanıtlaSil
  5. Thank you so much dear kisses:)!

    YanıtlaSil
  6. Başarılı biz yazı olmuş. Bu arada sitenize ilk defa geliyoruz. Sizi de bekleriz :)

    YanıtlaSil
  7. Foreo' nun fiyatı bir tık daha uygun olsa düşünebilirdim =)

    YanıtlaSil
  8. Ben de başka bir modelini çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil

Post Top Ad