Post Top Ad

Flormar Lite It Up Koleksiyonu İnceleme

Flormar yeni yıl öncesi şeker gibi bir koleksiyonla sürpriz yapmıştı ki ancak bloğa aktarabiliyorum. Bu sefer azıcık geciktim :D Koleksiyon yazılarını normalde geciktirmeyi hiç sevmiyorum biliyorsunuz hemen ilk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum :) Evettt ne demiştik şeker gibi bir koleksiyon!!! Pembiş ambalajlar!!! Işıltı ve hareketliliğin yüksek dozda olduğu ve highlighterlara doyamayacağınız bir koleksiyon: Lite It Up!

Flormar Lite It Up Koleksiyonu

Koleksiyonda iki ürün dikkatimi çekmişti ki bu iki ürün de favorim oldu. Biri Glam Strobing Cream diğeri de Conditioning Brow Primer. Yani aydınlatıcı krem ile kaş bazı. Sırasıyla ürünleri biraz inceleyelim madem ve ilk olarak bu ürünlerle başlayabiliriz :)

Conditioning Brow Primer; kaş bazı mükemmel bir ürün olmuş! Hem kaşlarınzı hafif jel etkisi ile sabitleyeceğiniz hem de kaş makyajınızın kalıcılığını artıran bu ürünün aynı zamanda kaşlarınıza masaj etkisi veren ve kan dolaşımını hızlandıran bir başlığı var. Kullanımı oldukça pratik, her yerde çantanıza atıp çıkabileceğiniz bir ürün.. Fiyatı geçtiğimiz günlerde indirimdeydi ama şu an bildiğim kadarıyla 30 tl. Koleksiyonun en dikkat çekici ürünü diyebilirim..

flormar kaş bazı

Glam Strobing Cream ise hafif dozlu minik ışıltısıyla makyajınızda ışıltı katmak istediğiniz her yere uygulayabileceğiniz bir aydınlatıcı krem. Işıltı veren aydınlatıcı krem ile yılın trendi ışıltılı makyaj hedefleniyor. Daha canlı daha aydınlık bir görünüm. Yüz hatlarını belirginleştirmek için de güzel bir seçenek.. Ben özellikle elmacık kemiklerime ve burnuma uyguluyorum..

flormar aydınlatıcı krem

Glam Strobing Palette ise yine bir aydınlatıcı ama bu sefer toz formda. İçerisinde 3 farklı renk bulunuyor. Soldaki aydınlatıcı bildiğimiz klasik aydınlatıcı tonlarda ama sağdaki iki renk bana göre efsane :)! Özellikle ortadaki renge ayrı bi bayıldım ben! Yapısı da incecik.. Aynalı ambalajı oldukça sağlam ve kullanışlı olmuş. Bu paleti ister kuru ister ıslak olarak kullanabilirsiniz. 2 farklı renkte satışa sunuluyor. Bendeki palet 01 Moonlight.

flormar toz aydınlatıcı paleti

Long Wear Gel Shadow, jel göz farları bazen inanılmaz kurtarıcı oluyor. Özellikle de tek renk bir far kullanacaksanız makyajınızda jel farlar en isabetli seçim olabilir. Bendeki rengi çok hoş bir kahve 02 Glitter Cocoa. Adından da belli olduğu gibi far hafif ışıltılı. Kavanoz ambalajda ve 4 farklı renk seçeneği var. Kokusu da benim çok dikkatimi çekti böyle tatlı bir kokusu var şeker gibi :D Yumuşacık da yapısı var ister parmakla ister bir fırça yardımı ile kullanabilirsiniz.

flormar jel göz farı

Yine dudaklarda ışıltılı görünüm sevenlere hitap eden Flormar Dazzle Up Lip Gloss da 3 farklı renk seçeneğiyle koleksiyona ses getirmiş. Ben genelde dudak makyajında mat ürünlere yönelsem de özel gün ve geceler için tercih edebilirim sanırım. Onun dışında çok sık kullanmıyorum lip glossları açıkçası. Bendeki rengi özellikle buğday tenlilerin çok seveceği 02 Provocative Bronze. Bu rengi swatchlamaya fırsatım olmadı henüz ama ilk fırsatta deneyip instagram hesabımda payalaşacağım çünkü çok şeker bir renk :) Bronz makyajlara çok yakışır!

flormar dazzle up lip gloss

Son olarak da benim tabiki yine favorim olan Matte Kisses Lipstick lerden bahsedeyim. Çoğu zaman elim likit mat rujlar ile hep bu rujlara gidiyor çünkü. Gündelik makyajda özellikle dudakları kurutmayan kremsi mat ruj serisi bence bi çoğunuzun da hoşuna gidecek. Bendeki renk adeta benim için seçilmiş 02 Rose Up :) Çok tatlı bir nude kahve. Bu rujlar da yine bi önceki koleksiyondaki gibi mıknatıs kapaklı ve açılma, oraya buraya bulaşma derdi yok Çantaya at çık! Yumuşacık sürümü ile bu mevsimlerde sık sık tercih edebilirsiniz :)

flormar mat rujlar

Sizler de makyajda biraz olsun ışıltıyı seviyorsanız ve yeni yıl ruhunu makyajımda da yansıtayım diyorsanız Flormar Lite It Up Koleksiyonu tam size göre :)!! Daha canlı daha aydınlık bir makyaj ve  Strobing ürünler.. Sizin bu koleksiyonda en sevdiğiniz ürün veya ürünler hangileri oldu :)? Bu arada koleksiyonu incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

8 yorum:

  1. Güzel bir kolksiyonmus.Isiltili makyajı çok severim mutlu yillar

    YanıtlaSil
  2. O kadar dolaştım hiç aklıma gelmedi bakmak en kısa zamanda bakıcam ah flormar bunlardan banada gönderse keşkee nolur sankim :)güzel günlerinde kullan canım benim mutlu yıllaaarrr :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sekersin en kısa zamanda bakmani tavsiye ederim canım 😍😍😍

      Sil
  3. Uzunca bir süre önce Flormar almayı bıraktım ama sürekli yeni ir şeyler çıkarmaları takdire şayan! Sen de güle güle kullan Ümran'cım! Çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet sürekli koleksiyon yenilemeleri çok güzel!

      Sil

Post Top Ad