Post Top Ad

Flormar Skincare Ürünleri Yenilendi!

Makyaj ürünleri adını sıkça duyduğumuz ve koleksiyondan koleksiyona imza atan Flormar için bu sefer size bambaşka bir haberim var! Geçtiğimiz günlerde şirin mi şirin bir paketle aldıığm bir haberle öğrendim ki Flormar Skincare ürünleri yenilenmiş :) Yani anlayacağınız Flormar artık cilt bakım ürünlerine ağırlık verip ürün portföyünü zenginleştirmeye başlamış. Peki bu yepyeni seride neler neler var, hangi ürünler ve hangi cilt tipine göre seçimler olacak gelin birlikte bakalım.

flormar nemlendirici

Öncelikle sloganımız "Meyvelerin Gücü Adına!". Yani ürünlerde bolca meyve içerikleri göreceğiz. Flormar Skincare serisinde, temizleyici tonikler, nemlendiriciler, göz bakım ürünleri, maskeler ve yaşlanma karşıtı kremler gibi pek çok ürün grubu var. Ve en önemlisi de bu ürünleri cilt tipinize göre seçebileceksiniz: normal ve kuru ciltler, karma ve yağlı ciltler ve sivilceli ciltler.

flormar makyaj temizleyici

Mesela bu tonik, temizleyici jel ve makyaj temizleme mendili normal ve kuru ciltler için ve nar özü içeriyorlar. Cildi kir ve yağdan arındırıp ferahlatmayı amaçlayan bir seri.

flormar skincare

Yine bu seride normal ve kuru ciltler için olan nemlendiricimi de göstereyim :) Nar özlü içeriğiyle hem ferah ve mis koku sağlarken hem de cildin su dengesini korumayı amaçlıyor. Bu nemlendirinin de cilt tipinize göre 3 farklı çeşidini bulabilirsiniz :)

flormar nemlendirici

Hemen alttaki misel su da oldukça bereketli bir ambalajda. Çok yönlü bir temizleme ürünü. (Yüz, göz ve dudak makyajınızı rahatlıkla temizleyebilirsiniz) Bu ürünü biraz denemeye başladığım için birkaç yorum yapacağım. Geniş ağızlı olup ürünü fazla vermesi ve kokusu dışında fena bulmadım. Kullan kullan bitmez.

flormar cilt bakım ürünleri

Son olarak bir de soyulabilir siyah maske var ki bunlar da sitede 2 çeşit olarak satılıyor. Cildi hem temizleyip arındırmak hem de siyah noktalara karşı koruma amaçlı bu maskeleri kimileri çok severken kimileri de ben gibi biraz tereddütlü kullanıyor. Ciltte kuruduktan sonra soyulurken cildi tahriş etmeden bu işlemi yapmak çok önemli çünkü. O yüzden ilk etapta yalnızca burun çevreme uygulayarak sonucu sizlerle paylaşacağım :) 

flormar siyah maske

Sonuç olarak Flormar'ın yenilenen cilt bakım ürünlerini sizler de geç kalmadan hem online dan hem de mağazalardan gidip inceleyebilir, cilt tipinize uygun ürünleri tercih edebilirsiniz. Online dan bakmak isterseniz linki: BURADA. Kendilerine bu özenli ve şirin mi şirin paket için de çok teşekkür ediyorum :)!!!!!

10 yorum:

  1. Flormar cilt bakım ürünleri nedense bana hiç çekici gelmiyor; daha önce bir denk geldiğim ürünü acayip parfümlüydü, kullanamamıştım. Ama içeriğini görmeden yorum yapmak da istemiyorum :) Güle güle kullan canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. içeriğie de dikkat etmek gerekiyor tabi Başakcım haklısın çok teşekkürler :)

      Sil
  2. şu ara cilt bakım ürünlerine ihtiyacım var bende hemen siteyi inceleyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim tatlım hem makul fiyatları var hem de cilt tipine göre seçebiliyorsun :)

      Sil
  3. Flormar'ın hiçbir ürününü tavır ve davranışlarından ötürü kullanmam ve almam haz etmem ama sen güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o yaklaşımları çok önyargılı buluyorum tatlım yaa Flormar kadar da ilgili bir firma görmedim.. İşçi/işveren ilişkisi ya da sorunları neredeyse her firmada var ama nedense göze batırılmak istenen ön plana çıkıyor. O yüzden hiç doğru bulmuyorum bu hareketleri.. Onun dışında bana veya herhangi bir müşterisine farklı ya da kötü hiçbir hareket ve eylemlerini de duymadım o yüzden çok memnunum kendi adıma.. Çok sevgiler :)

      Sil
  4. Flormar'ı makyaj ürünlerinden biliyoruz tabiki ama cilt bakım ürünlerini de merak ettim. Ambalajlar yine çok tatlış olmuş ❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet yenilikleri bitmiyor pek teşekkürler canım :)

      Sil
  5. henüz detaylı incelemedim sadece yüz yıkama jelini denedim fena değil diğerlerini de inceleyip yazacağım.. güle güle kullan canım :-)

    YanıtlaSil
  6. ambalajlar çok canlı ilgi çekici olmuş. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil

Post Top Ad