Post Top Ad

Bordo Tül Detaylı Abiye Elbise / Ever-Pretty

Abiye elbise denilince şüphesiz ilk aklıma gelen renklerden biri siyah diğeri de bordodur! Çünkü ikisi de asil ikisi de iddialıdır. Artı buğday tenlilere de çok yakışır :) Hal böyle olunca siyah ve bordonun şıklıkta birbirleriyle yarıştığı da bir gerçek.. 

bordo abiye elbise

Ben de bu iddialarımdan şaşmayıp geçtiğimiz günlerde fark ettiğim ve abiye elbiselerine bayıldığım Every-Pretty den biri siyah diğeri de bordo iki abiye elbise seçtim. Nisan ayı için yaklaşan düğünlere de bir ön hazırlık oldu diyelim :) Ve ilk defa bir yurtdışı sitesinden abiye elbise alışverişi yaptım. Tereddütlerim de yok değildi beden ve kumaş kalitesi vs vs hepsi ayrı önemli mevzular ne de olsa...


bordo tül detaylı elbise

Bi de taaa dünyanın bir ucundan alıyorsunuz, gözünüzü biraz da karartmanız şart tabi :) Neyseki öyle güzel tercihler yapmışım ve öyle güzel bir siteye denk gelmişim ki çok şanslı bir insan olabilirim net :D Ayrıca her tecrübe bir öneridir ben de rahatça bu siteyi soranlara önereceğim ne mutlu bana :) Gelelim bugünün starı bordo tül detaylı kolsuz abiye elbiseye :) 


en güzel abiye elbiseler

Bu elbisenin siyahla birleşen bordosu gözüme o kadar güzel göründü ki çok beğenmiştim. Etek kısmı tül detaylı üst kısmı dantel güpürlü. Beline de ince siyah bir kemer geçilmiş. Eteği hafif kabarık duruyor dilerseniz tarlatanla daha da kabarık gösterebilirsiniz prenses misali :) Kına, nişan, düğün ve özel günler için biçilmiş kaftan!


abiye elbise modelleri
Elbisenin sırt detayında ince belli belirsiz bir fermuar detayı var ki elbiseyi rahatlıkla giyip çıkartabiliyorsunuz. Ayrıca ben beden bilgilerini çok dikkatli inceleyip bi de her ihtimale karşı M beden almıştım ki biraz kilo da almışım tam oldu vallahi :) Beden, kumaş kalitesi, ürünlerin özenli paketlemesi ve hızlı gelmesi benden tam not almayı hak etti. 

Yazıyı bitirmeden düğün arefesinde falan olanlar için öyle güzel şeyler var ki hele o nedime kıyafetleri :) Bence bakın derim ahh imkanlar ahh çok değişti herşey :) Üstelik fiyatlar da piyasa fiyatlarına göre oldukça uygun benden demesi. Umarım elbiseyi de beğenmişsinizdir. Linkini en alta ekliyor olacağım :)

Sevgiler

Bordo Abiye Elbise: BURADA

22 yorum:

  1. Bordo tül detaylı abiye elbisen çok güzel 👍🏻Ve sana da çok yakışmış yine Saçlarınla uyum içinde. yurtdışından özellikle de kıyafet almaya cesaret edemiyorum açıkcası. Beden ölçü uymayabilir diye tereddüt yaşıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım saçlarla uyumlu giyinmeyi çok seviyorum çok teşekkür ederim canımm :) bence önerilen sitelere mutlaka bakmalısın ben mesela özellikle sevdiğim ve önerdiğim sitelere yer veriyorum bu site de onlardan biri :)! Aklında olsun!

      Sil
  2. Ziyarete geldim İyi çalışmalar

    YanıtlaSil
  3. Ay tam nişan/düğün elbisesi, çok hoşuma gitti!!! Boy da uzun olunca çok yakışmış kuzum, güle güle giy!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım tam hem de :)) Yaa çok teşekkür ederim çok tatlısınnn!

      Sil
  4. Boy-pos yerinde olunca ne giyse yakışır bu güzelliğe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyyy çok sevindirik oldum çok teşekkür ederim arkadaşım :)

      Sil
  5. çok yakışmış canım güle güle giy..:-))

    YanıtlaSil
  6. çok yakışmış canım...

    YanıtlaSil
  7. çok yakışmış, renk model harika

    YanıtlaSil
  8. Cok yakismis sana😍😍 Gule gule kullan😚

    YanıtlaSil
  9. bordo siyah detaylı elbiseniz çok hoş gerçekten kaliteli ürün belli oluyor. Benimde önümüzdeki günler için elbise satın almam gerekiyor malum piyasa belli olmuyor bir cıkıyor birdaha inmiyor.Pahalı olmadan almak lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklisiniz siteye bakmanızı tavsiye ederim mutlaka.. çok teşekkür ederim...

      Sil
  10. Hayırlı olsun güle güle kullanın

    YanıtlaSil

Post Top Ad