Post Top Ad

Revolution Pro Far Paleti Goldmine / Rossmann

Bu yazıyı yazmakta azıcık gecikmiş olabilirim affola neyseki indirim bitmeden yayınlıyorum ki hala alma fırsatınız varken kaçırmayın diye :) Biliyorsunuz Türkiye'ye çok yeni ayak basan ve Rossmann'larda satışa sunulan Revolution Pro Regeneration far paletleri harika bir indirimle de raflara yerleşti ve 55 tl gibi bir rakamdan 33 tl gibi bir rakama satılırken haberi olanlar kapış kapış alırken indirim için son günün Sevgililer Günü yani yarın olduğunu bi kez daha hatırlatayım ben :) Evet bu harika paletleri keşfetmek için geç kalmadınız zira şubelerde kaldıysa bazen talan ediliyor herşey biliyorsunuz ama şanslıysanız bulursunuz :)

revolution pro far paleti


Revolution Pro Regeneration far paletleri normalde 9 farklı çeşit: Trends Azure, Trends Celestial, Trends Mischief  Mattes, Trends Mischief Maker, Revelation, Unleashed, Mirage, Restoration veee Goldmine. Tabi ülkemize ne kadarı geldi bilemiyorum stoklarda olmayanlar var o yüzden yanılmıyorsam 4 ya da 5 paleti gördüm ben. Vee gözüme en çok çarpan ve benim için renkleri en kullanışlı olabilecek Goldmine yi tercih ettim ben ama daha merak ettiklerim de yok değil :) Mesela Trends Celestial da blogger ve youtube dünyasının favorilerinden bildiğim kadarıyla onu da çok merak ediyorum :)

Revoluton Pro Regeneration Goldmine; kahve ve sıcak tonlara aşıksanız ben gibi bu paleti çok seveceğinize eminim. Hem sıcak tonlu bir palet hem de palette geçiş tonları ve müthiş gölge renkleri mevcut. Tek başına o kadar iş görüyor ki. Seyahatlerde falan da kalabalık yapmayı sevmeyenler için süper kurtarıcı bir palet olabilir. Ben yine sizler için yaptığım birkaç makyajı da buraya ekleyeceğim ki tam fikir olsun ben çok çok sevdiğimi söyleyebilirim :) 18 farklı renge sahip.

revolution pro rossmann

Palette hem mat hem de ışıltılı tonlar var. Pigmentleri oldukça kuvvetli hele de mat olanlar müthiş! Fırçaya tek dokunuşla bile inanılmaz renk veriyor. Paletteki nefis mat kahve Bourgeoıs, ardından Hollywood, tatlı lila Luxury ve altlarda yer alan ışıltılı ve mat griler Lavısh ve Prıvate Jet favorilerim! Bayılıyorum bu tonlara.. Makyajlarımda da sıklıkla göreceksiniz zaten :)

O zaman bi kahve tonlu bi de gölgeli iki makyaj gelsin hemen aşağıda :) Alttaki ilk makyaj daha fresh daha gündelik olabilir.

revolution pro regeneration goldmine

Bu makyaj da biraz daha özel gece makyajı ya da yine günlük özel bir gün makyajı da olabilir :)

revolution far paleti goldmine

Eee o zaman siz paleti nasıl buldunuz? Revolution Pro Regeneration bebeklerinden sizin favoriniz hangisi? Bu arada 14 Şubat yani yarına kadar Revolution Pro far paletlerini Rossmann lardan %40 indirimle satın alabilirsiniz. Son hatırlatma :)!!!

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

20 yorum:

  1. Bu paletler harika görünüyor ama en son UD Born to Run aldığım için artık almayayım dedim. Fakt hepsi çok çok güzel, makyajların da çok hoş olmuş Ümran'cım, güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o paletini de gördüm çok güzel canim güle güle kullan sen de :) Çok teşekkür ederim ayrıca :)!!!!

      Sil
  2. Revolution Pro far paletinin indirime girdiğini bilmiyordum çok teşekkürler indirim bitmeden alıyım. Bu arada makyajın çok güzel olmuş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bayadır indirimdeydi umarım yetismissinizdir:)

      Sil
  3. Makyajlara bende bayıldım ama almamak için Rossmann'a gitmiyorum (:

    YanıtlaSil
  4. selamlar sitenize ilk defa denk geldim karşılıklı ziyaretler yapabiliriz ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar daha önce takiplesmistik aslinda ama unutmuşsunuz sanırım ben zaten uğruyorum blogunuza sevgiler...

      Sil
  5. Kültür sahibi oldum teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  6. Ay sahane bir palet bayildim renklerine ama artik far paleti almak istemiyorummmm ya🙈🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın çok teşekkür ederimm! Varken almak istemiyor insan haklisin :D

      Sil
  7. maşallah maşallah yakışmış işteğğğğ :)

    YanıtlaSil
  8. nasıl güzel durmuş makyajın tatlım renklerede ayrı bayıldım :)

    YanıtlaSil
  9. Cok yakismis bu farlar gözüne renkler harika 😊

    YanıtlaSil
  10. paletteki bütün renkler çok güzel ve kullanışlıymış

    YanıtlaSil

Post Top Ad