Post Top Ad

Anne Bebek Bakım Çantası

Sanırım anneliğe hazırlanırken en büyük ihtiyaçlardan biri de anne bebek bakım çantası. Bebek bakım çantası olarak da geçen bu modeller genelde sırt çantası formunda ve birçok işlevi ve özelliği olan akıllı çantalar. Nitekim böylelikle de anneyi her daim dışarıya adım attığında kalabalıktan kurtaran ve en büyük yardımcısı olan çantalar. 

Ben bebek bakım çantasını çok aramadım açıkçası çünküü uzuuuun zamandır takip ettiğim anne bebek sitelerinden Narkutu son dönemler Nar Çanta adı altında çok güzel anne bebek bakım çantaları çıkardı. Ve en son ki yeni ürünlerinden olan bu deri nar çanta modeli de benim tercihim oldu :)

anne bebek bakım çantası

nar çanta bebek

Nar Çanta Deri / Anne Bebek Bakım Çantası:

*Su geçirmez
*Çok gözlü ve geniş iç hacimli
*Termal biberon gözleri olan
*Bebek arabasına asma aparatlı
*En arkasında da gizli bir gözü olan ( ister telefon veya ipad koyabilir dilerseniz de ıslaklarınızı koyabilirsiniz)
*Taba, siyah ve pudra renklerde

Yani demem o ki oldukça kullanışlı ve güzel olan bu çantalardan her anne ve anne adayının bir tane edinmesi şart bence :) İhtiyaç daha doğrusu :) Ben bu çanta ile ilgili instagram hesabımda detaylı bir video da yayınladım dilerseniz buraya tıklayarak ona da ulaşabilirsiniz :)

Bebek arabasına asma aparatı ve asılmış hali ile de göstereyim ki kafanızda daha da netleşsin :) Ben tabi bebek bakım çantamı bebek arabama uyumlu olduğu için taba renginden yana seçtim ve çok da güzel oldu :)

nar çanta yorumlar

bebek bakım çantası modelleri

Çanta deri formda ve malzemesi de oldukça kaliteli. İçerisindeki termal biberon gözlerini de çok beğendim çok işime yarayacak. Hem bebeğimin hem de kendimin eşyalarını rahatlıkla çantamda taşıyıp çıkabileceğim. İlk zamanlar zaten ikiz gibi gezeriz artık :D

Umarım siz de beğenmişsinizdir. Bu arada 5 Temmuz itibari ile Narkutu da büyük indirimler başladı ki bu çantalarda da baya indirim yaptılar. Hala da devam ediyor diye biliyorum.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

8 yorum:

  1. bu çanta çok güzel ve kullanışlı değişik renkleri normal çanta bile olabilir yani :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi baya kullanışlı spor modelleri de var hatta onlarda da gözüm var bi tane :D

      Sil
  2. Ya bunu Instagram'da paylaştığın zaman da çok beğenmiştim, şimdi de bayıldım. Ah bizim zamanımızda yoktu böyle güzel çantalar. Güle güle kullan, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsınnn dimi eskiden olsa da ne güzel olurdu birazcık daha şanslıyız galiba o konuda :) Çok ama çok teşekkür ederim Başakım öptüm :)!!!

      Sil
  3. NASIL GÜZEL VE TATLI HAZIRLIKLAR HELE ÇANTAYA BAYILDIM :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmm çok teşekkürler güzel arkadaşım :)

      Sil
  4. ben doğum yaptığımda nivea ürünlerinden alınca bir çanta hediye ediyordu oldukça kullanışlıydı çok kullanmıştım onu hala da durur ama bu çanta bir harikaymış gerçekten de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa o da iyimiş ne de güzel denk gelmiş mesela şimdi tabi imkanlar herşey daha da artınca :D çok teşekkür ederim !!!! :)

      Sil

Post Top Ad