Post Top Ad

Oriflame The One Tremendous Big Volume Maskara

Yakın zamanda büyük ve güzel bir lansmanla tanıtılan ve geçtiğimiz günlerde sevdiğim blogger arkadaşlarımdan Sena'nın #littlebutterflyyazamerhaba etkinliğinde Origüzellik sayesinde tanıma fırsatı bulduğum Oriflame The One Tremendous Big Volume Maskara benim de merak ettiğim maskaralardan biriydi açıkçası. Suya dayanıklı maskara olarak da geçen bu ürün yaz gelmişken güzel bir atak olmuş diyebilirim Oriflame için :)

orflame the one tremendous big volume maskara kullananlar

Oriflame The One Tremendous Big Volume Maskara; Öncelikle pembiş çok tatlı bir ambalajda. İnanılmaz yoğun bir kıl yapısına sahip. Kirpiklere verdiği siyahlık ve hacim iki/üç katta bana göre daha belirgin ve güzel oluyor. Maskara zaten fırça yapısı itibariyle ürünü bol veriyor. O yüzden uygulama yaparken de dikkatli olduğunuz sürece çok fazla yapışma yapmıyor. Akma bulaşma sorunu ile de ben karşılaşmadım :)

oriflame the one tremendous big volume maskara

oriflame suya dayanıklı maskara

Sonuç itibari ile ben etkisini abartılı bulmamakla birlikte kirpikleri ayırmasını ve verdiği hacim etkisini sevdim. Günlük makyajları da kurtarır bir ürün. Suya dayanıklılığını test edemedim çünkü bu yıl hamilelikten dolayı havuz ya da denize girmedim :) Bol bol güneşlendim :) Ha tatilde bana eşlik etti mi etti fotoğraflarda da bunu göreceksiniz.

Bu arada maskaranın şu anki fiyatı bildiğim kadarı ile Oriflame katolog ve online sitesinde 40 tl. Sizler de hem bu ürünü hem de Oriflame fırsatlarını takip edebimek için Oriflame üyelik hakkında Origüzellik'ten bilgi alabilir ve ürünleri daha indirimli haliyle temin edebilirsiniz.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

10 yorum:

  1. oRİFLAME maskaraları fiyat performans olarak başarılı buluyorum.

    YanıtlaSil
  2. ben daha çok suya dayanıklı olmayanı kullanıyorum. İkisi de akma ve alerji yapmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel memnun kalmana sevindim canim ♡♡♡

      Sil
  3. Ben kirpiklerindeki performansını beğendim açıkçası, hoş durmuş. Güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. günlük makyaj için fena değil bazen başka bir maskara ile de destek veriyorum daha iyi oluyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında evet bu tarz maskaraları farklı maskaralarla destekleyince de çok iyi oluyor epey yapmıyordum bunu bakayım :)

      Sil
  5. GÜNLÜK KULLANIM İÇİN GÜZEL MASKARAYMIŞ GÜZEL GÜNLERDE KULLAN TATLIM

    YanıtlaSil

Post Top Ad