Post Top Ad

Düğün ve Nişan Elbiseleri

Düğün ve nişan gibi özel günlerde şıklığınıza şıklık katan elbiseler sayesinde, hayranlık uyandıran kombinler oluşturabilirsiniz. Özellikle düğün elbiseleri seçimlerinizde bazı önemli noktalara dikkat etmeniz daha şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Normal abiye elbiselere göre daha gösterişli ve farklı detaylara sahip olan bu parçalarda doğru kombin yapmanız gerekiyor. Bunun için koleksiyonlarda yer alan düğün ya da nişan elbisesi kombinlerine göz atabilirsiniz. Giyeceğiniz elbise ve kullanacağınız aksesuarlar arasında uyum yakalamanız, her zaman sizi daha hoş gösterecektir. Özellikle elbiseniz ve ayakkabınız mutlaka uyumlu olmalıdır. Benzer durum takı seçimleriniz için de geçerlidir. Kombin önerilerini incelemeniz hem özel günlerinizde hem de günlük yaşantınızda hep göz alıcı görünmenizi sağlar.


Uzun Düğün Elbiseleri ve Modelleri


Nişan & düğün elbiseleri modelleri ve fiyatları kadınların büyük ilgisini çekmektedir. Bu tarz özel günlerde her kadın o günün yıldızı olmak istediği için hem uygun fiyatlı hem de en şık elbisenin arayışı içerisine girer. Özellikle uzun düğün elbiseleri, aranan ilk parçalar arasında yer almaktadır. Giyen kişiyi daha ince ve zarif gösteren bu elbiseler, genellikle yüksek topuklu ayakkabılarla kombin edilmektedir.
Uzun düğün elbiseleri için talep daha fazla olduğundan dolayı, bu ürünlerin model seçeneği her zaman geniş tutulmaktadır. Böylece herkes kendi tarzına en uygun olan elbiseyi kolayca bulup satın alabilir. En çok ilgi gören KeiKei elbise modellerine baktığınızda gümüş parıltılı, kolsuz, krep, tüllü, dantel detaylı, işlemeli, kadife, balık model, çift renkli ve daha pek çok çeşit uzun düğün elbiselerini bulabilirsiniz.


Kısa Düğün ve Nişan Elbiseleri


Uzun düğün elbiseleri kadar kısa elbiseler de büyük ilgi görmektedir. Özellikle nişan, mezuniyet, yakın düğünü, kutlama gibi ortamlarda ve ilkbahar yaz sezonunda, kısa düğün elbiseleri daha fazla tercih edilmektedir. Bu elbiseleri satın almak istediğinizde vücut tipinize uyup uymadığına dikkat etmelisiniz. Kısa düğün elbiseleri her vücutta hoş durmayacağından dolayı, vücut yapısının uygunluğu ve yapacağınız doğru kombinler sizi daha şık gösterecektir.


Kısa düğün elbiseleri içerisinde hem sade hem de son derece gösterişli parçalara yer verilmektedir. Eğer sade modellerden birini seçecekseniz ayakkabı ve aksesuar tercihinizi daha göz alıcı parçalardan yana kullanmanız önerilir. Yakası açık olan düğün elbiseleri kısa modelleri için özel tasarımlı ve taşlı kolyeler takabilirsiniz. Genellikle bu tarz kolyelerle daha küçük küpeler kullanılmaktadır. Ayakkabı seçimlerinizde ise nude tonlar her zaman sizin için kurtarıcı parçalar arasında olacaktır. Bu durum, bütün düğün elbiseleri kısa ve uzun modelleri için geçerlidir. En iyi kombin önerilerini bulabilmek için KeiKei internet sitesini ziyaret edebilir, dilediğiniz modeli seçip satın alabilirsiniz: https://www.keikei.co/dugun-ve-nisan-elbiseleri

3 yorum:

  1. En sondaki narçiçeği olana bayıldım!! Kuzenimin düğünü için düşüneyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Narçiçeği rengini ben de çok severim güzel bir model canim:)

      Sil
  2. Hepsi de birbirinden güzel ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad