Post Top Ad

Duvar Dekorasyonu'nun Vazgeçilmezi: Kanvas Tablo

Ev dekorasyonu deyince ilk akla gelen şey nedir deseler cevabım tabi ki "tablo" lar olur. Tablolar evin ruhuna renk katan adeta o ruha can veren ve evi yaşatan, gün gelip mazisi asırlara kadar uzanan olmazsa olmaz duvar dekorasyon ürünleri içerisindedir bana göre.

Ancak orijinal bir tablo satın almak istediğinizde bütçenizi çok çok aşmanız gerektiğini fark edersiniz. İşte o zaman yardımınıza sanatsal kanvas tablo ürünleri yetişir. Bütçenize uygun ve hayal gücünüzü yansıtabileceğiniz kanvas tablolar, dönemin oldukça popüler ev dekorasyon ürünleri arasındadır.


Mutfak, banyo ve salon için seçeceğiniz şahane kanvas tablolar evinize en iyi şekilde eşlik edecek ve renginizi ifade edecektir. Ayrıca iş yeriniz ve ofisinizde kullanacağınız sanatsal kanvas tablolar ile enerjinizi ve motivasyonunuzu arttırabilirsiniz. Bunun için pek çok kanvas tablo modelleri arasından araştırma yapabilir ya da kişiye özel kanvas tablo yaptırma seçeneğini kullanarak özgün ruhunuzu yansıtabilirsiniz



Tabi ki kanvas tablo alırken de dikkat etmeniz gereken pek çok şey var. Dekore etmek istediğiniz yerin havasına uygun renk ve enerji faktörü asla göz ardı edilmemelidir. Hem görsel açıdan hem de sanatsal açıdan modern tablolar olmasına özen gösterilmeli ki dikkat çekebilsin :)
Eğer ev için tablo seçecekseniz örneğin salon için büyük tablolar, mutfak için yiyecek ve içecek tabloları, çalışma odanız için daha modern sanat tabloları ya da tüm yaşam alanlarınız için afrikalı kadın tablosu modellerini tercih edebilirsiniz :)


Yaptığım uzun araştırmalar sonucu aradığım en güzel kanvas tabloları ben Lavi Tasarım da buldum. Envai çeşit kanvas tablo modelleri olan ve kaliteden ödün vermeyen bir yer. Üstelik kargo ücreti de ödemedim.

Aklınızda sanatsal bir duvar dekoru ya da duvar aksesuarı almak varsa muhakkak tavsiyemdir.

Sevgiler..

7 yorum:

  1. Çınar'ın odası için benzer bir şey düşünebilirim aslında, iyi oldu bu :) sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Kahveli olana düştüm çok güzelmiş gerçekten :))

    YanıtlaSil
  3. Hepsi birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Dekorasyon konusunda papgift sizlere alternatif ve yenilikçi sanat eserleri sunar. Dekoratif duvar tabloları koleksiyonlarımızı mutlaka inceleyin.

    YanıtlaSil

Post Top Ad