Post Top Ad

Newwell Bio Herbal Mascara 7in1

Selam herkese.. Geçtiğimiz günlerde Newwell yepyeni bir lansmanla bizleri Türkiye'nin ilk organik bitkisel yağ içerikli maskarası Bio Herbal Mascara 7in1 ile tanıştırdı. Belki birçoğunuz da görmüşsünüzdür zaten :) Ben de oldukça merak ettiğim bu maskarayı ilk deneyenlerden oldum ve hemen sizlerle ilk yorumlarımı paylaşmak istedim.. :)

organik maskara

besleyici maskara

Içerisinde tam 7 farklı bitkisel yağ var. Avokado yağı, tatlı badem yağı, Macadamia yağı, argan yağı, kızıl yonca extractı, e vitamini ve keratin.. Dolayısıyla bu yağlar sayesinde maskara aynı zamanda kirpikleri besliyor ve uzama vaat ediyor..

Maskara silikon fırçaya sahip ve oldukça esnek bir fırçası var. Kirpikleri ayırışı ve kıvırması oldukça başarılı. Uzatma konusunda vavv bir etki veriyor diyemem ama gündelik bir makyaj için yeterli bir etki sağlıyor. 

Dikkatli kullanıldığında gayet güzel sonuçlar veriyor ve kirpikleri yapıştırmıyor. Ikinci katta lifting etkisi gibi yumuşacık bir etki sağlıyor. Ve ben en az iki hatta üç kat uygulayınca sanırım istediğim etkiyi elde edebiliyorum.

Newwell organik maskara

Hem hacimli hem uzamış kirpikler elde edebiliyorum. Akma bulaşma yapmıyor ve uzun süre kalıcı etkiye sahip. Oldukça doğal bir görünümü var. Gerçekten de kirpiklerimde yumuşacık bir etkiye sahip ve bir o kadar da kolay temizleyebiliyorum. 

organik maskara kullananlar

Ürünü merak edenler ve almak isteyenler için linkini buraya bırakıyorum. Şu anda bildiğim kadarıyla tanıtıma özel %30 indirimle 69.90 tl . Herkese harika bir hafta diliyorum! :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

10 yorum:

  1. Ben de uzatma, kıvırma ve tek tek ayırma etkisini beğendim; ama, benim gözlerimde akma yaptı. Belki de Ankara'nın ayazına dayanamamıştır :) Asıl kirpikleri besleyerek uzatma etkisini merak ediyorum! Güle güle kullanalım ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim ben de uzatma etkisini çok merak ediyorum evett güle güle kullanalım :)

      Sil
  2. Son zamanlarda hem sosyal medyada hem de tv'de sıkça gördüğüm bir marka. Merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  3. fena değil bence ufak bir uygulama tüyosu da keşfettim ama onu kendi blog yazımda yazacağım :-)))

    YanıtlaSil
  4. Icerısınde yağ olan herseyı surerım denerım sanada çok yakışmış maskara kuzu sevdım.

    YanıtlaSil
  5. Çok sevdim ben bu maskarayı <3

    YanıtlaSil
  6. Takma kirpik etkisi yaratmak isteyenler için yeterli bir ürün değil. Ancak, ben günlük uygulama için çok sevdim...

    YanıtlaSil
  7. en çok memnun kalınan maskara sanırım ilk fırsatta alacağım bende :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad