Post Top Ad

Newwell Ürünleri ile Makyaj Yaptım:)

Selamlar herkese.. Geçtiğimiz günlerde adını sıkça duyduğum Newwell Makeup dan güzel bir paket aldım. Porselain Makeup kategorisindeki Derma Cover makyaj ürünlerinden göndermişler. Bildiğim kadarı ile yeni çıkardıkları bir seri ve özellikle far paletini görünce hemen sıvadım kolları makyaj için :)

Newwell Derma Cover makyaj ürünleri

Ilk olarak pakette renk tonları ve dizilimi tam benlik nefis bir far paleti çıktı ki bayıldım!!! İsmi: Kırmızı. Toplamda 5 renk var ki sağdan 3 renk ile soldan ilk renk olan hafif ışıltılı şampanya kesinlikle favorim! Pigmentleri oldukça iyi ve yapıları da yumuşacık. Hafif tozutma oluyor elbette. Aynalı olması ile de çantaya atıp çıkmalık.

En güzel far paleti

porselen makyaj

Bir diğeri tamamen kremsi yapıdaki Derma Cover Camouflage Palette:) Ciltteki lekeleri, kızarıklıkları, sivilce ve göz altı morluklarını kapamak için çok güzel bir kapatıcı paleti. Kremsi olması açıkçası hoşuma giden özelliği. 

Son olarak bir dudak parlatıcısı ile Derma Cover Micellar makyaj temizleme suyu çıktı. Çift fazlı olan ve göz makyaj temizleyicisi olarak geçen bendeki aynı zamanda suya dayanıklı ve kalıcı makyajlara öneriliyor. Birkaç gündür deniyorum ve hiç fena değil. 

Makyaj blogları

Son olarak Newwell Derma Cover ürünleri ile yaptığım göz makyajını da buraya bırakıyorum ve hepinize şimdiden mutlu haftasonları diliyorum:)!!! Newwell makyaj ürünlerini buradan inceleyebilir ve satın alabilirsiniz.

7 yorum:

  1. Makyajın çok çok hoş olmuş Ümran'cım, bayıldım!! Ellerine sağlık! Ben de hem far paletini, hem de kapatıcı paletini çok beğendim! Güle güle kullanalım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcım çok çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim! Öpüyorum çok:)

      Sil
  2. Bu markayı çok görüyorum son zamanlarda. Ürünleri hoş görünüyor, makyajını da çok beğendim 😍❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son zamanlar oldukça güzel ürünleri var gerçekten de :) Teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  3. kırmızı, şampanya, far paletiii pekiiii güzelmiş. hıhıms makyaj daaa :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş canım emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad