Post Top Ad

Kanguru Seçimi/ Mamadusbaby

Selam herkese.. Bu aralar neyseki ara ara güneş yüzünü göstermeye başladı da oğluşumla dışarıya çıkıp dolaşmaya ve hava almaya başladık:) Özellikle belli saatlerde çıkıp bi D vitamini almak şart! Tabi böyle olunca en pratik ve en sevdiğimiz kangurumuz Mamadusbaby kanguru ile çıkıyoruz yollara..

mamadusbaby kanguru kullananlar

Tabiki ben çok araştırdım ve hem bebeklerin ergonomik yapısına uygun hem doğru pozisyonlarda kullanabileceği ve ergonomik kanguru olarak da geçen ve dünya kalça sağlığı enstitüsünün de onayladığı doğru oturma pozisyonu olan M şekli oturma pozisyonu ve kolay kullanımı ile Mamadusbaby kanguru bizim tercihimiz oldu :)

mamadusbaby kanguru yorum

Bu kanguruda hem önde hem sırtta hem de yanda taşıma imkanınız var. Sırt ve bel ayarlı destek kemerleri var ve bebeğinizi rahat bi şekilde ve onun da rahat edebileceği şekilde taşıyabiliyorsunuz.. 

Ayrıca başını desteklediği için de olumsuz hava koşullarına karşı önlem almış oluyorsunuz bu da çok güzel bişey.  Yine %100 hava geçiren pamuk kumaştan üretilmiş, boyar madde içermiyor ve makine de yıkayabiliyorsunuz. (30°)

Benim için büyük kolaylık oldu açıkçası. Ve kendi kendime de bebeğimi yardım almadan bindirip kullanabiliyorum. Özellikle alışverişe falan onunla gidiyorsam şahane bir rahatlık sağlıyor. Yavrum hem gezerken hem de yeri geliyor uyuyup kalıyor.

Siz de bebeğiniz için bir kanguru arayışı içindeyseniz muhakkak iyi araştırıp öyle alın ve Mamadusbaby kanguru da ilk aklınızda olanlardan olsun:)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

4 yorum:

  1. Benimkilerin ikisi de kanguruları sevmediler, halbuki ne rahat bir şey! Keyfiniz bol olsun sizin de! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimi bebek alışmadı mi alışmıyor haklisin canım benim :/ öperim çok:)!!!

      Sil
  2. Hi! You so beautiful! You look marvellous lovely! https://mariakaraevaofficial.blogspot.com/ Follow you)

    YanıtlaSil

Post Top Ad