Post Top Ad

Oriflame Şubat Kataloğu Alışverişim / Origüzellik

Şubat ayı haliyle Sevgililer Günü'nü hatırlatırken güzel bir alışveriş kaçınılmaz oldu benim için ve hemen Oriflame Şubat Kataloğunu incelemeye başladım:) Oriflame özellikle kendime ve eşime parfüm veya kişisel bakım ve kozmetik ürünü alma niyetindeysem ilk aklıma gelen yerlerden.

Oriflame üyelik

Hem fırsat ve indirimler hem de güvenilir alışveriş yapma olanağı bulduğum ve şimdiye kadar denediğim çoğu ürününü de gözüm kapalı sevdiğim için Oriflame Katalog her ay muhakkak baktığım bir yer. 

Bu seferki alışverişimin en mühim kısmını kendim ve eşim için seçtiğim parfümler oluşturuyor. Zaten ona ne zaman Oriflame den bir parfüm alsam çok beğenir ben de işimi şansa bırakmayıp modern ve maskulen bir kokuya sahip, alt notalarını siyah kakule, bergamotu ve paçulinin eşsiz kokularının oluşturduğu Venture Power Edt yi aldım. 

Oriflame erkek parfüm

Rengi ve şişesiyle de o havasını hissediyorsunuz zaten ve kokusu mükemmel bişey! :) 

Kendim için de açıkçası ilk kez deneyeceğim ama adını daha önce sıkça duyduğum sevilen kokularından biri olan Eclat Amour u tercih ettim. Çiçek kokularının hakim olduğu bir parfüm ve kalıcılığı da oldukça güzel:) Beyaz menekşe, beyaz süsen ve sedir ağacı alt notalarını oluşturuyor. Tam da benlik bir koku diyebilirim.. 

Eclat parfüm yorumları

Siparişimin geriye kalan kısmını ise ilk kez deneyeceğim The One serisinden tüp formundaki kapatıcı (Fair Light) rengi ve mis kokulu sabun ve el kremleri oluşturuyor. Zaten her alışverişimde fix sabun ve el kremleri ekliyorum ve çantamdan hiç eksik etmiyorum:)

Oriflame kapatıcı yorumları

Origüzellik üyelik

Yine çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. Oriflame üyelik düşünüp de ne yapacağınız konusunda kararsız iseniz ya da üye olup harika fırsat ve indirimlerden faydalanmak isterseniz gözüm kapalı önereceğim tek yer Origüzellik.

İyi alışverişler... 


6 yorum:

  1. Oriflame the One serisinin ürünlerini beğeniyorum ben de, daha önce kullandıklarımdan memnun kalmıştım. Parfümlerini denedim mi hatırlamıyorum; ama Eclat Amour aklımda olsun. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle The One ürünlerini ben de çok seviyorum Başakcım:)!!! Ayy senin de daha önce deneyimin olmasına çok sevindim parfüm konusunda da Femme yi de ben denemedim mesela merak ettim şimdi:) Çok teşekkür ederim tatlım :)

      Sil
  2. Şimdi bloguma baktım da, kullanmışım tabii! Hatta nasıl unuturum, dedim; çünkü, Eclat Femme parfümünü denemiş ve baya baya bayılmıştım! O zaman Amour listeye alınsın!!!

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan tatlım hepsini ☺️☺️☺️☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad