Post Top Ad

Yaşam Koçluğu Eğitimi / Helpa Akademi

Sanırım 2020 bana çok özel hedefler ve hayatıma dair yeni planlar projeler çizme konusunda epey ışık tutacak :) Çünkü özellikle de evde olduğum şu sıra her anımı daha güzel ve daha verimli geçirmek istiyorum. Yepyeni şeyler öğrenip hayatıma bambaşka bir açıdan bakmak istiyorum. Işte yaşam koçluğu eğitimi de bu yılın kendimi en şanslı hissettirdiği eğitimlerden biri oldu.

yaşam koçu

Tabiki yaşam koçu deyince akla ilk gelen isimlerden biri Gülşah Sam ve başarıları. Kendisi bu konuda eğitim alabileceğim en donanımlı ve alanında başarılı insanlardan biridir ki ben de ne mutlu ki bu süreci onunla çok verimli bir şekilde geçirdim:)

yaşam koçları

Nedir yaşam koçu? 

Hedeflerinize giden yolda size eşlik edip aldığı eğitim ve donanımla size ortaklık eden rehber ve yol arkadaşıdır. Doğru ve ulaşılabilir hedefler belirlemenize yardımcı olan ve size farklı alternatifler sunarak size destek olmak ve bu konuda motivasyonunuzu sağlamak yaşam koçunun görevidir. Farkındalığınızı artırıp aslında yapabileceklerinizi de ortaya koyan koçunuz size her adımda farklı yol ve yöntemler gösterir.

Ben sanırım bu yolda ilk başlanması gereken yerden Temel Koçluk Eğitimi'nden başladım işe. Sonrası kendini geliştirmek ve farklı alanlara yönelmek elbette sizin elinizde. Koçluğun bir sürü dalı var çünkü. (Ebeveyn koçluğu, öğrenci koçluğu, ilişki koçluğu ya da kariyer koçluğu veya doğum koçu gibi)


Helpa Akademi bu konuda başvuracağınız ve ICF onaylı sertifikaya sahip olabileceğiniz önemli yerlerden biri. Hayalinizde varsa eğer hiç durmayın derim ki ülkemizde gitgide önemli hale gelen ve pek çok kurumun da tercih sebebi olan bir meslek. Ve hepsinden önemlisi ülkemizde parlak bir geleceği olan koçluk daha da güzel yerlere gelecek eminim.

Ben hayalime bir adım daha attım. Siz de yeter ki inanın ve isteyin.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

6 yorum:

  1. Ümran'cım, benim de hep ilgimi çeken ama koşturmaca arasında vakit ayıramadığım bir konu bu. Senin bu yolda bir adım atmış olmana çok sevindim! Umarım sana çok iyi gelir bu girişimin! Çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Basakcim inan ben de o koşturmaca yüzünden geç kalmıştım ama iyiki de sonunda bir adım attım artık çok çok şey öğrendim aşırı güzel bir kulvar çok teşekkür ederim canım inşallah güzel olur gelecek planlarım için:)!!!!

      Sil
  2. tebrik ederim umarım çok faydası olacaktır sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çok ama çok teşekkür ederim ♡♡♡:)

      Sil
  3. Hedefleriniz doğrultusunda bir bir ilerlersiniz umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çok naziksiniz güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:)♡♡♡

      Sil

Post Top Ad