Post Top Ad

Dünyaca Ünlü Popsockets Ürünleri Artık Türkiye'de!

Nedir popsockets? Akıllı telefonlar için çıkarılabilir tutamaklar, telefon tutacağı ya da telefon aksesuarları da diyebiliriz.. Menşeei Amerika.. Adamın biri meslektaşım da sayılır bu aksesuarı buluyor ve öyle bir yere geliyor ki milyonlarca satış yapan dev bir firma inşa ediyor. Düşünsenize.. Ve güzel haber artık ürünleri Türkiye'de de satışta! Özellikle şu aralar oldukça trend olan popsocketsler distribütörünün Türkiye'ye el atmasıyla sizlere de mükemmel bir alışveriş olanağı sunuyor :)


popsockets telefon tutacağı


popsockets türkiye

Özellikle bizim gibi makyaj blogları ve moda blogları ile youtuberların olmazsa olmazı bence büyük elzem olan bu popsockets'ler harika bir yardımcı bence.. Evde, ofiste, doğada, tatilde her yerde kulanılabilir.. Tek elle fotoğraf çekmek için ya da video seyretmek için şahane bir buluş, aksesuar... Gerçekten bayılıyorum!!! 

Ayrıca çok güzel bir telefon standı.. Ben evde herhangi bir işle meşgulken ya da yemek yaparken rahatlıkla telefonda ailemle ya da dostlarımla telefonu dik bir şekilde sabitleyip kolayca görüntülü iletişim kurabiliyorum mesela. Telefon batacak mı, düşecek mi derdi yok :)

Popsockets.com rengarenk ürünleriyle ve ürün çeşitleriyle size çok güzel seçenekler sunuyor. Mesela ben bu gördüğünüz simli ve ışıltılı popsockets in yanında aynalı olan popmirror -tam benlik- ve içine kartlarımı da koyup rahatça kullanabileceğim popwallet da aldım. Ve aşırı sevindim! Hepsi çok güzel çok sevimli :)

popsockets nedir

Aynalı popsockets yani popmirror u dışardayken makyaj tazelemek için çok rahat kullanabilirsiniz. Özellikle de ruj tazelemek için çevir, kapağını aç rujunu sür kapat! Bu kadar :)!

aynalı popsockets

Popwallet cüzdanı ise yine alışverişte her an yanında ayrıca cüzdan ıvır zıvır taşımak istemeyenler ve özellikle kart kullanmayı sevenler için çok güzel bir buluş.. Korumalığı da oldukça iyi ve sağlam yapmış adamlar.. Kartı kaydırıp çıkarıp kullanıyorsunuz.

popsockets cüzdan

Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan ve değiştirilebilir olan bu aksesuarları üstelik şu an sitede yarı yarıya fiyatına alabilirsiniz indirim varken :) 100 tl üzeri alışverişlerinizde de kargo ücretsiz..

E hadi o zaman hayırlı olsun.. İyi alışverişler :)

4 yorum:

  1. çok şekermiş ben hiç kullanmadım bunlardan incelemem lazım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim muhakkak tavsiye ederim baya kullanışlı ürünler:)

      Sil
  2. Ben bir bakıyım en iyisi bunlara

    YanıtlaSil

Post Top Ad