Post Top Ad

Farmasi Mikrofiber Genel Temizlik Bezi

Selamlar herkese :) Size bugün bana adeta cam silmeyi sevdiren şahane bir mikrofiber temizlik bezi Farmasi Mr Wipes Mikrofiber Genel Temizlik Bezi ile tanıştıracağım.. 


Farmasi mikrofiber bez


Bu bezle nasıl tanıştın derseniz kısa bi süre önce Farmasi den güzel bir başlangıç alışverişi yapıp Başlangıç Temizlik Seti'ni satın aldım. Yeni başlayanlar için çok güzel başlangıç paketleri var muhakkak bakın. Ben tabiki şansımı temizlik ürünlerinden yana kullandım daha önceki tecrübelerime de dayanarak tabi :)


Farmasi cam bezi


İşte bu Farmasi Başlangıç Temizlik Seti içerisinde hem daha önce denediğim ve çok sevdiğim Farmasi Çok Amaçlı Temizleyici Sihirli Sünger, Farmasi El Temizleme Jeli gibi ürünler bulunurken hem de hiç denemediğim ürünler vardı. Bu Farmasi Mikrofiber Bez ile de şans eseri tanıştım ve çok namını duyduğum için hemen denemeye başladım.

Farmasi cam bezi kullananlar


Aslında kendisi genel bir temizlik bezi olsada ben bu bezi cam silerken çok kullanıyorum ve performansına bayılıyorum nedense. Tabiki pek çok nedeni var.

Farmasi Cam Bezi;

■ İz yapmıyor 
■ Leke yapmıyor 
■ Deterjan gerektirmiyor 
■ Ekstra kalın havlu yapısıyla kolay kolay yıpranmıyor 
■ Temizlik gücü mükemmel!

Ve gelin görün ki bana cam silmeyi sevdiren bezdir kendisi. Günlük rutin elimden düşmeyen temizlik bezi. Özellikle camlar, cam masa, ayna temizliği için bu bezi kullanıyorum. Cam silme takıntısı ve leke takıntısı olanlar için ekstra öneriyorum deneyin bana hak vereceksiniz.

Bu arada son olarak ben Farmasi ürünlerimi @ozbiniyozbiz @pirlantaekibi_farmasi den alıyorum. Kendisi mükemmel ilgili ve çok güzel bilgi ve yönlendirmeler yapan süper bir temsilci. Üyelik veya sipariş işlemleriniz için rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Farmasi Başlangıç Temizlik Seti alışverişimin diğer detayları da zamanla gelecek. Deneyen varsa yorumlarını da bekliyorum.

Detaylı bilgi ve sorularınız için @pembedunyammm instagram hesabıma ulaşabilirsiniz :)

Sevgiler:)


2 yorum:

  1. ben de kişisel bakım setini aldım ama temizlik ürünleri de aklımda tabi :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ever gördüm sizinkini de çok iyi olmuş güle güle kullanalım :)!!!!

      Sil

Post Top Ad