Post Top Ad

Loreal Elseve Mucizevi Yağ

Evet kendime gülüyorum çünkü bu ürünün inceleme yazısını yazan sonuncu kişilerden biriyimdir belki ama olsun :) Gerçekten kaç şişe bitirdim bilemedigim, saçıma kullandığım en iyi yağlardan -ilk sırayı alamasa da halen Nuxe Kuru Yağ ilk sırada- biridir kendisi.

Loreal Elseve Mucizevi Yağ

Elseve Mucizevi Yağ kullananlar

Evet saçlarım gerçekten inatçı ve kalın tellidir. Bu yüzden hep isyanlarda olurum bazen. Zor açılır zor şekillenir ve kabarma/elektriklenme sorununu sık yaşarım. Neyseki böyle hayat kurtarıcı ürünler var da işimiz biraz daha kolaylaşıyor!

Loreal Elseve Mucizevi Yağ nasıl kullanılır

Saçlarıma şekil vermeden önce Loreal Elseve Mucizevi Yağ'dan bir miktar avucuma döküp özellikle saç uçlarıma uyguluyorum ve sonra saçımı şekillendiriyorum. Ve sonuç oldukça güzel oluyor ve saçlarım hem kabarmıyor hem de yumuşacık oluyor:) Ayrıca saça ısı veren herhangi bir uygulama yapacaksanız da yine öncesinde muhakkak bu yağdan uygulayın ki saçlarınız daha da yıpranmasın...

Loreal Elseve Mucizevi Yağ gratis

Yine saçı çok ağırlaştırmayan bir yapısı var. Tabiki etkisi saç tipine göre değişebilir ama ben gayet hoş buldum ve bittikçe de alıp köşeye yedekleyeceğim saç bakım ürünlerinden biri.

Bereketli bir ürün. 6 değerli çiçek özü içeriyor. Kokusu da oldukça güzel. Ayrıca indirimlerde oldukça hesaplı. Yani hem bütçenizi sarsmayacak hem de saçlarınıza güzel bakacak bir bakım yağı arıyorsanız Loreal Elseve Mucizevi Yağ a bir şans vermelisiniz.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Yok yok merak etme bende daha yazmamıştım :))) Emeğine sağlık.. Şahane kokan bir yağ yalnız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha hadi ya sonlarda değilim o zaman 😅🤣🙈 sağol canım benim evet kokusu çok hoş cidden:)!

      Sil
  2. yaz tatillerinde denizde en çok kullandığım ürün bu ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanışlı gerçekten tatile de birebir..

      Sil

Post Top Ad