Post Top Ad

New Well Yeni Makyaj Ürünleri / Yaza Merhaba

Herkese merhabalar.. New Well yine şu ara yepyeni ürünler çıkardı ve üstelik şu ara sitede yarı yarıya indirim olduğunu biliyor muydunuz :)? Pek çok ürününü çok severek kullandığım kozmetik markalarından New Well yaza özel yepyeni ürünleriyle bizlere merhaba dedi :)


new well makyaj ürünleri


Ben de geçtiğimiz günlerde elime geçen paket ile haberdar oldum ve bu güzel heyecanı hemen sizlerle paylaşmak istedim. Pakette neler var, hangi ürünler daha ilk dakikada favorim oldular hadi birlikte inceleyelim :)


Öncelikle hemen bu bronzerdan başlamak istiyorum çünkü rengine de duruşuna da bayıldım!! Sıcacık bir ton yumuşacık bir pigment.. Yapısı çok güzel ve kolayca uygulama yapabiliyorsunuz. Aynalı karton ambalajında ve yarı yarıya indirimli fiyatıyla şu an bu güzelim Derma Cover Natural Bronzer Powder 29.95 tl.


New Well bronzer


Bir diğer ürün ise bu şirin mi şirin ambalajdaki hoş bir ışıltıyı sahip olan Handmade Highlighter Powder aydınlatıcı paleti. Yine sıcak bir ton. Hafif ışıltılı güzel bir aydınlatıcı. Henüz deneme fırsatım olmasa da swatcladığım kadarıyla oldukça güzel bir duruşuvar. İndirimli fiyatıyla 29.90 tl.


New Well aydınlatıcı


Bu likit ruja da bittiğimi söyleyebilirim. Bir diğer favorim de bu likit rujlar. Bendeki rengi çok tatlı bir gül kurusu. Numarası 205. Yapısı, sürümü çok güzel. Oraya buraya bulaşıp iz yapmıyor o yüzden fırça yapısını çok sevdim. Milyon tane rengi var sitesinde bulabilirsiniz :) İndirimli haliyle de kaçmaz. Fiyatı şu an 24.95 tl.


New Well likit ruj

Ve yaz geldiğini bu nefis terracotta allıklardan anlıyoruz değil mi? :) New Well de bundan yola çıkarak tam 6 tane terracotta allık çıkarmış ve bendeki 145 numara. Sıcacık tonlardan oluşuyor ve makyajda çok hoş bir canlı görünüm sağlıyor. Yazları muhakkak tercih ederim çünkü yaz makyajlarına yakışan ayrı bir havası var!

Yarım aynalı ambalajıyla çantaya at çık!


New Well terracotta allık

Ojeler ojeler onlara diyecek söz gerçekten bulamıyorum. Şu renklerin güzelliğine bakar mısınız :)? Tam yaz renkleri cıvıl cıvıl. Bendekiler 15 ve 24 numara. Instagramda paylaştığımda aşırı beğenildi. Diğer renklerini de çok merak ediyorum ve hemen denemek istiyorum!!!


New Well ojeler


Ve son olarak makyajların olmazsa olmazı eyeliner olmadan olmaz değil mi :)? New Well Eyeliner Pen. Simsiyah bir renk. Sürümü ve duruşu oldukça güzel. Detaylı yazısı makyajıyla birlikte gelecek zaten. Bana göre makyajın olmazsa olmazı biri maskara diğeri eyeliner zaten.


New Well eyeliner

Işte yepyeni New Well makyaj ürünleri adeta yazı çağrıştırmış ve cıvıl cıvıl enerjisiyle sizleri bekliyor! Üstelik denemeniz için güzel bir fırsat çünkü fiyatları yarı yarıya ve indirimde. İndirim ne zamana kadar sürer bilemiyorum.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Var mı yeni ürünlerini deneyen ??

4 yorum:

  1. ojeler şahane çok beğendim renklerini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bayıldım renklerine cıvıl cıvıl dimii :)!

      Sil
  2. Hiç denemedim markayı:) Merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin şu anda yarı yarıya da indirim var :)

      Sil

Post Top Ad