Post Top Ad

Oriflame Haziran Kataloğu Alışverişim

Herkese merhaba.. Sanırım buraya yazmayı en çok sevdiğim ve yazmayı iple çektiğim yazılardan biri alışveriş yazıları.. Bi o kadar okumayı da çok seviyorum çünkü:) Ve hemen bu ayın alışverişleri elime ulaşırken sizlerle de paylaşmak istedim. İlk olarak çok sevdiğim Oriflame Haziran Kataloğu alışverişimden başlamak istiyorum.

oriflame haziran kataloğu

Haziran ayı malum yaz ayı. Artı Babalar Günü ayı. Öyle olunca Oriflame alışverişim de ona göre şekillendi tabi. Öncelikle Babalar Günü hediye önerisi isterseniz ve eşinize veya babanıza bir parfüm almayı düşünüyorsanız kesinlikle bu ayın kataloğunu değerlendirin. Zira ben de öyle yaptım ve eşime çok beğendiği bir kokuyu aldım. 

oriflame babalar günü parfüm

Üstelik Babalar Günü'ne özel çıkan yeni bir parfüm, lansman fiyatıyla oldukça uyguna ve 100 ml şişede aldım. Harika bir fırsat oldu gerçekten diyebilirim. Birkaç çeşidi daha vardı ama bu koku bir efsane diyebilirim. İsmi Glacier Fire

Bunun yanında katalogda yine ilk kez gördüğüm ve yeni bir ürün olan Activelle Krem Deodorant ı aldım. Deodorantı krem halinde deneyeniniz oldu mu hiç bilmiyorum ben ilk kez deniyorum ve oldukça başarılı olduğunu da söyleyebilirim :) Özellikle kıyafetlerde deodorant izi ve lekesi sevmeyenler için güzel bir alternatif. Detaylarını ve yorumlarımı ayrı bir yazıda anlatacağım :)

oriflame krem deodorant

Yine çok sevdiğim ve kalite olarak da her zaman bir tık yukarda bulduğum Giordani Gold serisinden bir kapatıcı aldım bu sefer. Fırça uçlu ve Porcelain rengi. Hemen de denemeye başladım yorumlarım en kısa sürede burada olacak tabiki :)

oriflame giordani gold kapatıcı

giordani gold kapatıcı kullananlar

Ve öyle güzel bir tarak buldum ki resmen Tangle Teezer muadili, üstelik çok tatlı bir pembe. Bu pembe tarak ilk bu katalogda vardı daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. Hemen aldım ve instagramda da baya soruldu açıkçası. Fiyatı da 17 tl gibi birşeydi çok çok iyi denk getirdim gerçekten yaşasınnnn :)!!!

oriflame tarak

oriflame yuvarlak tarak

İlk taramamda gayet iyiydi o yüzden baya iyi anlaşacak gibiyiz. Acıtmadı, saçlarımı güzel açtı. Nasıl iyi denk geldi ihtiyacım da vardı alacaksanız muhakkak tavsiye ederim üstelik böyle uygun bir fiyata kaçmaz :) 

Son olarak da yine çok çok işimi gören iki güzel kaş ürünü aldım. On Colour serisinden bir kaş kalemi ve şeffaf kaş maskarası aldım. Kalemin rengi gayet uydu bana. Şeffaf kaş maskarası ise beklediğimden çok daha güzel çıktı. Fırçası ince yapılı ve kaşlara çok güzel müdahale edebiliyorsunuz. Bu ikili de Oriflame Katalog'da oldukça uygun bir fiyattaydı :)

oriflame şeffaf kaş maskarası

oriflame kaş kalemi

Yine çok hesaplı ve bol ürünlü güzel bir alışveriş oldu bu ay benim için. Babalar Günü hediye önerilerini mutlaka değerlendirin. Parfümler çok çok cazip ve 100 ml'lik kocaman ambalajlarda. Krem deodorant a muhakkak göz atın yeni bir ürün farklı bir alternatif ve acil zamanlar için de güzel bir kurtarıcı. 

Umarım beğenmişinizdir. Sizin de yorumlarınızı beklerim :) Bu arada Oriflame ürünlerini Origüzellik sitesinden kolayca temin edebilir üye olup en cazip fırsatlarıyla ve kampanyalarıyla kâr üstüne kâr yapabilirsiniz.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Güle güle kullan çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir alışveriş olmuş canım. Bu markanın hep parfümleri dikkatimi çekiyor benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım Babalar Günü hediyesi için çok iyi bide parfümleri:)

      Sil

Post Top Ad