Post Top Ad

Oriflame Styler Saç Açıcı Tarak

Benim gibi duştan sonra kabaran ve zor açılan saçlara sahipseniz bu yazıya bir kulak verin derim.. Elbette işinizi kolaylaştıracak pek çok seçenek var ama bunlardan biri de muhakkak ki tarak seçimi..


Saç açıcı tarak ne işe yarar


Kullandığınız tarağın kılları, yapısı ve saç açma özelliğinin iyi olması gerekiyor.. Bunun için piyasada en bilinenlerden biri Tangle Teezer saç açıcı tarakları. Oldukça güzel ve işe yarar olmakla birlikte epey de pahalılar malum :) Ben bugün size hem Tangle Teezer muadili hem de gayet güzel iş gören ve fiyat olarak da oldukça cazip bir tarak önereceğim: Oriflame Styler Saç Açıcı Tarak.


Oriflame saç açıcı tarak

Evet bir Oriflame ürünü. Ben bu tarağı Oriflame Haziran Kataloğunda buldum. Görür görmez de sipariş verdim. Rengine de bayıldım tabi onu da söylemesem olmaz :) Ve kullanmaya başladım derken baktım ki marifeti baya güzel.. Ve düşünün 17 tl ye aldım sadece..

Oriflame Styler Saç Açıcı Tarak

* Saçları çok güzel açıyor 
* Saçları acıtmıyor 
* Saçları koparmıyor 
* Kullanımı kolay bakımı kolay 
*Hem ıslak hem kuru saça kullanımı oldukça başarılı

Kullanmadan önce tavsiyem; saç kremi veya bakım ürününüz varsa onunla birlikte kullanın daha güzel sonuç alacaksınız :) Öyle kendinize eziyet etmeye vay efendim saçlarım acıyor diye ahlanmaya filan son..

Çok tatlı bir tarak. O yüzden ola ki bu tarz bir saç açıcı tarak arıyorsanız şu an fiyatı da uygunken bakın derim :) 

Oriflame ürünlerini Origüzellik den temin edebilir ayrıca Oriflame üye olup diğer tüm fırsat ve kampanyaları da değerlendirebilirsiniz..

Sevgiler...

3 yorum:

  1. TT alacaktım ama bu da iyiymiş bakayım buna..

    YanıtlaSil
  2. Sponsorluk seviyesine yükselmek için altınızda ürün satan bir danışmana ihtiyacınız var demektir. Farmasi resmi sitesinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra panel de bulunan danışman ekle butonundan altınızda çalışacak üyeler oluşturabilirsiniz.
    Farmasi ücretsiz üyelik aşamasına gelmiş herkes tarafından merak edilen bir şey de Farmasi danışmanıdır. Farmasi danışmanı, üyeliğini tamamlamış ürün satmaya hazır olan kişilere verilen bir unvandır diyebiliriz. Farmasi üyelik sisteminde kayıt olan herkese bu unvan verilmektedir. Ayrıca sipariş limitlerine göre de unvanlar verilmektedir. Bu unvanlar danışmanlık seviyenizi belirlemektedir. Aylık olarak hesaplanan alt üyelerin ve kendinize ait siparişler bu unvanların belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

    http://www.farmasigirisi.net / http://www.farmasibasvur.net

    YanıtlaSil

Post Top Ad