Post Top Ad

Şirketinizde Maliyetlerinizi Azaltın

Günümüzde değişen çalışma modelleri ile daha yaygın olarak tercih edilmeye başlanan sanal ofis ve hazır ofisler, özellikle yeni girişimlerin ve şirketlerin maliyetlerini azaltan önemli faktörlerden biri. Yeni girişimlerin yanı sıra büyük ölçekli şirketlerin ve halihazırda ticari faaliyetlerine devam eden işletmelerin de tercih etmeye başladığı ofis kiralama hizmetleri pratik, kullanışlı ve uygun fiyatlı olması ile tercih ediliyor.

Verimliliği artıran ve maliyetleri büyük oranda azaltan hazır ofis ve sanal ofis İstanbul gibi bir metropolün yanı sıra Türkiye’nin farklı şehirlerinde de şirketlere ve freelance çalışanlara hizmet veriyor.

Geleneksel Ofisler Neden Maliyetli?

Şirket kurmak isteyen çoğu kişinin aklına öncelikle fiziki ofisler gelir. Geleneksel ofisler hem ticari faaliyetlerin yürütülmesinde hem de şirket adresi edinmede önemli rol oynar. Bununla birlikte, ofis açmak oldukça maliyetlidir. Özellikle yeni kurulan şirketler ve girişimlerin kısıtlı bütçelerinden ofis açmak için kaynak ayırmaları gerekir. Bu da ilk başta oldukça zorlayıcı olabilir.

Fiziki ya da geleneksel ofislerin aylık düzenli olarak ödenen ve tek seferlik pek çok gider kalemi bulunur. Şirket kuranların ya da herhangi bir sektörde iş yeri açanların öncelikle ofis için bir yer belirlemesi gerekir. Bununla birlikte, İstanbul başta olmak üzere ofis kiralarının fiyatları oldukça yüksektir. Özellikle iş dünyasının yoğunlaştığı itibarlı lokasyonlarda bu fiyatlar daha da artar. Her ay ödenen kiranın yanı sıra depozito ve stopaj vergisi de ofis açarken yapılan masraflar arasında bulunur.
Ofis açtıktan sonra ise hem personel hem de eşya ve gerekli materyallerin masrafları için de bütçe ayırmak gerekir. Personelin aylık maaşları, faturalar ve kırtasiye masrafları da aylık ödenen gider kalemleri içinde yer alır. Aynı zamanda mobilyalar ve bilgisayar, yazıcı, internet, telefon hattı gibi teknolojik altyapı için de bütçe ayırmak şarttır.

Şirketler için oldukça masraflı olan geleneksel ofislerin yerine sanal ofis ve hazır ofis alternatiflerini değerlendirmek mümkündür. Her bütçeye uygun hazır ofis ve sanal ofis fiyatları sayesinde şirket maliyetlerinizi azaltabilirsiniz.


Sanal Ofis ve Hazır Ofis Maliyetleri Nasıl Düşürür?

Günümüzde genel olarak freelance ve home office çalışanlar tarafından daha çok tercih edilen hazır ofis ve sanal ofisler artık şirketler tarafından da kullanılıyor. Sanal ofisler, aynı zamanda şirket kurulumunda fiziki bir ofise ihtiyaç duymadan yasal adres edinmenin en kolay yollarından biri. Çoğu girişimci ve freelance çalışan yeni fikirlerini hayata geçirmek ve ticari faaliyetlerde bulunmak için İstanbul sanal ofis alternatiflerini değerlendiriyor. Bu çalışma modeli sayesinde geleneksel bir ofis kurmanın tüm maliyetleri de azaltılmış oluyor. 

Ucuz sanal ofis alternatifleri şirket kurmak isteyenlere yasal adres temin eder. Tamamen yasal olan bu prosedür, aylık cüzi ücretler karşılığında şirketinizi fiziki bir ofis ve adrese ihtiyaç duymadan kurabilmenizi sağlar. Sanal firma seçeneklerinin yasal adresle birlikte verdiği kargo karşılama ve sekreterya gibi hizmetler de bu ofislerin tercih edilmesinde önemli etkenlerden biridir.

Hazır ofis İstanbul alternatifleri ise genellikle fazla sayıda çalışanı olan ve işlerini yürütebilmek amacıyla fiziki bir ofise ihtiyaç duyan şirketler tarafından tercih edilir. Sanal ofis ve paylaşımlı ofis İstanbul gibi maliyetlerin oldukça düşmesini sağlayan hazır ofislerde ihtiyaç duyduğunuz tüm teknolojik ekipman, materyaller ve mobilyalar kullanıma hazırdır. Bununla birlikte, çoğu firma aylık belli süreler için toplantı odası kullanım hakkı da tanır. Aynı zamanda paylaşımlı ofis seçeneklerinden yararlanmak da mümkündür.

Her bütçeye uygun sanal ofis ve hazır ofis fiyatları sayesinde masraflarınızı azaltarak bütçenizi ve kaynaklarınızı farklı alanlara aktarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad