Post Top Ad

Kindergarten Kreş ve Anaokulu Açılıyor!

Bizim tosbik yarın 1 yaşına giriyor.. Şaka gibi zaman ne hızlı geçiyor değil mi.. Bi bakmışım yarın 4 yaşına gelmiş ve ben ona kreş arıyorum derken oturdum Konya'da en iyi kreş ve anaokullarını incelemeye başladım.. Bizim ona verdiğimiz aile eğitimi ve iletişimimiz nasılsa bunu ona en iyi en benzer şekilde veren kreş olması önemliydi benim için ve tabi orada da kendisini yabancı gibi hissetmiyor olması yani adeta aile ortamı havası yaşayabileceği bir kreş olması önemliydi benim için.


kindergarten kreş ve anaokulu

meram kreş tavsiye

Bi baktım ki aradığım kriterlere çok uygun üstelik yeni açılacak olan çok güzel bir kreş ve anaokulu buldum :Kindergarten Kreş ve Anaokulu. Konya Meram (eğitim ve araştırma hastanesine çok yakın) müstakil bir okul :) Kulağa hoş geliyor değil mi? Şöyle ki içine girdiğiniz anda evinizi ve aile ortamınızı çok da aratmayan ve 2600 metrekarelik bir alanda meyve ağaçlarıyla dolu bir bahçeye sahip ve hayvanat bahçesinin de olduğu, miniklerin bizzat kendi keşifleriyle meyve sebzeleri keşfedebileceği, rahatça koşup oynayabileceği, organik bir ortam, organik ürünlerle beslenme ve Alman usulü bir eğitim sistemi..


konya en iyi kreşler

Konya kreş fiyatları

Meram kreşler

Kurucusu Avusturya doğumlu ve 3 yıldır bu işi yapıyor olmasına rağmen öyle başarılı işler yapmış ve tutulmuş ki şu Pandemi döneminde benzer pek çok kurum kapatıyor olmasına rağmen kendileri 2. şubelerini açıyor.. Oldukça başarılı ve gurur verici bir tablo değil mi??? Diğer okulları Minik Eller Elele Kreş ve Anaokulu nu pek çoğunuz eminim biliyordur zaten :)

Ben şahsen eğitici/öğretici ve eğlendirici aktivitelerini ve eğitim ortamını çok sevdim. Çünkü hiçbir ayrım yapılmaksızın ( malesef bunu da pek çok kurumda görüyoruz, siyasi değerlerini ve görüşlerini eğitime alet edebiliyorlar ki çok yanlış birşey) her konuda ayrı profesyonel branş öğretmenleri var ve jimnastikten tutun dans eğitimine, dini eğitimden bireysel zeka oyunlarına ve montessori etkinliklerine ve en önemlisi İngilizce ve Almanca eğitimi de dahil herşey var.. 

Ayrıca çok disiplinli bir ortamları var. Öğretmenler mesai bitene kadar kesinlikle telefon kullanmıyor. Müdürleri herkesle aynı anda işe gelip aynı anda mesaiyi tamamlıyor. Kurumun her yerinde kamera sistemi mevcut. Ve demiştim Alman usulü bir disiplin ortamı var. Herşey olması gerektiği gibi!

Minikler hem eğleniyorlar hem öğreniyorlar hem de organik bahçelerinde sebze yetiştirebiliyorlar.. Sonra o bahçelerindeki meyve ve sebzelerden çok güzel kışlık hazırlıkları yapılıyor ve yavrular kışın da taze ve sağlıklı yiycekler tüketiyorlar. Benim de en hassas olduğum noktalardan biridir mesela beslenme konusu..


konya anaokulu tavsiye

Kindergarten kreş

 Böyle bir ortamı ben hep yurtdışı okullarında duyardım şimdi artık ülkemizde de var! Kindergarten Kreş ve Anaokulu size bu atmosferi her türlü yaşatıyor! Çok etkilendim ve şimdiden bu okulu listeme ekledim. Zamanı geldiğinde tabiki kapılarını çalacağım :)

Size de bu güzel haberi vereyim istedim! Detaylar, erken kayıt ve kardeş indirimi gibi konular için aşağıya bırakacağım linkten kendilerine ulaşabilir ve sorularınıza yanıt alabilirsiniz.

Detaylı bilgi ve sorularınız için @pembedunyammm instagram hesabıma ulaşabilirsiniz :)


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad