Post Top Ad

Konya Kirpik Lifting Deneyimi / Emsal Doğan Konya

Bu yaz epeydir kafamda olan bir düşüncemi gerçekleştirdim. Konya kirpik lifting çalışmalarını takip edip en güzel öncesi-sonrası örneklerini gördüğüm ve kafama da çok yatan Emsal Doğan Konya'da ilk kez kirpik lifting yaptırdım :) Tabiki tatil öncesi güzel bir hazırlık oldu. Zaten en çok da havuzda denizde kolay kullanmayı çok istemiştim.

konya kirpik lifting

Tatilde bir süre kullandıktan sonra yorumlarımı sizlerle de paylaşmak istedim. Nedir bu kirpik lifting? Ne kadar süre kalır? Bakımı için ne yapılmalıdır? gibi tüm soruları bu yazımda yanıtlayacağım sizlere:)

Kirpik Lifting Nedir?

Kirpik Lifting; kirpiklerinize herhangi bir ekleme vs yapılmadan yalnızca kendi kirpiklerinize belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayacak şekilde yapılan bir keratin bakımıdır. Yani doğal kirpik köklerine uygulanan bir uygulama olmakla birlikte toplamda yaklaşık 45 dk ile 1 saat süren bir uygulama. 

Kirpik Lifting Ne Kadar Süre Kullanılır?

Bazı kaynaklarda 2/3 ay dayandığı söylense de kirpiklerinizin yapısına göre maksimum 1 buçuk ay süren bir uygulamadır. Daha kısa da sürebilir. Ben yaptıralı 15 gün olacak neredeyse ve şimdilik gayet güzel gidiyor birkaç deform dışında:)

Kirpik Lifting Bakımı Nasıl Olmalıdır?

İşte geldik en önemli konulardan birine daha. Zira kirpik lifting kadar bakımı da çok önemli bir konu bence. Yoksa kirpiklerinizin şekli bozulabilir ve hoş olmayan görüntüler ortaya çıkabilir. Öncelikle kirpik lifting yaptırdığınız ilk gün 24 saat boyunca kirpikleriniz hiçbir şekilde su ile temas etmemeli ve makyaj yapılmamalı.

kirpik lifting yaptıranlar


Kirpik lifting bakımı için her gün yatmadan önce kirpik fırçasına çok az bakım yağı damlatıp kirpiklerinizi tarayıp yatın ve yine her gün tek kat da olsa kirpiklerinize maskara sürün ki şekli sabit kalsın. Ve bir de unutmadan geceleri öyle deli yatmalara son :D

 Mutlaka yan veya sırt üstü yatmanız gerekiyor:) Uyuduktan sonra dalıp gitmezseniz tabi :D Güzel olmak zahmetli iş yapacak bişey yok :)!!! Bunlar aynı zamanda benim güzellik merkezimin de tavsiyeleri olduğu için sizlerle de paylaşıyorum.

Ve son olarak benim şu 15 günlük tecrübelerime dayanarak gözlemlerim ise kirpik lifting gerçekten kısa kirpikliler için çok güzel bir uygulama. Benim kirpiklerim kısa değil tek yaptırma sebebim hem kullanışlılığını görmek hem de makyajsız zamanlarda tatilde rahatça gezebilmekti. Amacıma da ulaştım :)

O yüzden hem kirpiklerime verdiği hacim ve siyahlık hem de zahmetsiz her gün aynı kıvrık kirpiklerimi görmek beni çok mutlu etti. Tatilde büyük büyük avantaj ve tek kat çok hafif maskara ile bile mükemmel bir görünüm elde ediyorsunuz :)!!! Bakınız öncesi sonrası fotoğrafını da ekleyeyim alta :)

kirpik lifting öncesi sonrası

İlk gittiğimde çok tereddütlerim de vardı. Acaba istediğim gibi olacak mı? Kirpiklerim çok mu ayrık duracak falan ama tamamıyla boşmuş bu kuruntular. Çünkü Emsal Doğan Konya ve güzel ekibi beni hem çok güzel bir şekilde ağırlayıp hem de hoş sohbetler eşliğinde işlemimi yaptılar. İşlem sırasında uyumak serbest :) Ve sonrasında kirpiklerim gayet doğal bir şekilde ayrılmış ve kıvrılmıştı. Aynaya bakınca "ayy ne güzel olmuşşşş" demişim :)!!!

Ayrıca havuzda denizde makyaj yapmadan ya da maskaram akacak mı derdi olmadan cool'ca takılmak çok hoş :)!!! Ben baya sevdim.. Ara ara da yaptırmak isterim belki de bundan sonra hatta yalnızca tatillerde bile kesinlikle düşünebilirim:) Düşünüyorsanız siz de hiç beklemeyin bence zaman kaybı. 

Yaptırmayı düşünenlere de buradan fikir olsun. Ha bir de son olarak kirpiklerinizde dökülme oluyor mu sorusuna şöyle cevap vereyim. Hayır gözle görülür bir dökülme asla olmuyor ama ara ara döküldüğünü görebilirsiniz o da normal gibi. İpek kirpik ile asla karıştırmayalım. Ayrıca kirpiklerinizi de besleyen bir işlem.

Sevgiler  :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad