Post Top Ad

Oriflame Kahverengi Eyeliner

Siyah dışında farklı bir renk eyeliner kullanmayı sever misiniz ? Kahverengi mesela.. Ben siyah eyeliner dışında çok sık eyeliner denemiyordum ta ki son döneme kadar. Aslında gördüm ki bazı makyajlara çok da güzel gidiyormuş.


Oriflame Kasım Kataloğu


Bunlardan biri de yakın çevremde de çok sık gördüğüm kahverengi eyeliner. Dayanamadım ben de aldım :) Zira makyajımda en sık kullandığım tonlar kahve ve kiremit tonları. Öyle olunca denemem farz olmuştu :)


Oriflame kahverengi eyeliner


Oriflame dan sipariş verdim ve hatta o ay bu üründe güzel bir indirim vardı. Derken ürün elime ulaştı ve hemen denedim. Bi baktım ki rengi, duruşu şahane!!! Orta kalınlıkta bir ucu var. Rengini çok rahat veriyor. Kullanırken herhangi bir akma ve bulaşma yapmıyor.


Kahverengi eyeliner tavsiye


Oriflame ürünleri içerisinde en beğendiğim renkli eyelinerlerden biri oldu diyebilirim. Demek ki renkli eyeliner de makyaja gitmiyor değilmiş  :) Bide rengi çok tatlı bir kahve olursa.. 


Oriflame Kasım Kataloğu'nu halen incelemediyseniz Origüzellik den girip bakabilir ve siparişinizi verebilirsiniz. Daha cazip indirim ve fırsatlardan faydalanayım derseniz de üye olabilirsiniz.


Sevgiler  :)

6 yorum:

  1. This looks like such a wonderful product!

    YanıtlaSil
  2. bana yakışmayacağını düşündüğüm için hiç alıp kullanmadım ama sana yakışmıştır eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahverengi eyeliner bazı makyajlara çok yakışıyor canım teşekkür ederim:)

      Sil
  3. Kahve ve gri eyelinerı siyah kadar olmasa da seviyorum.

    YanıtlaSil

Post Top Ad