Post Top Ad

Oriflame Kasım Kataloğu Alışverişim

Kasım ayı büyük indirimler ve Kara Cuma'nın habercisi olmakla birlikte pek çok markada ve ürünlerde de bu güzel indirimlere rastlamışsınızdır :) Ben de bu ay bu güzel indirimlerden mahrum kalmamak adına tabiki çok sevdiğim Oriflame dan birşeyler aldım..


Oriflame Kasım Kataloğu


Bu ay Oriflame Katalog gerçekten şahane indirimler ve sürprizlerle doluydu. Özellikle çok sevdiğim ürünlere gelen indirimlere ve ten makyaj ürünlerine odaklandım ben. Oriflame Kasım Kataloğu nu değerlendirmemek büyük delilik olurdu yoksa :)


Peki ben bu ay neler aldım hadi birlikte göz atalım. Öncelikle ten ürünlerinden başlarsak Oriflame On Colours serisinden bir BB krem ve mat fondöten aldım. Her iki ürün de bu ay karşı konulamaz derecede cazip fiyatlardaydı ve makyajda sık kullandığım ürünler olarak değerlendireyim dedim. 


Oriflame bb krem

Oriflame mat fondöten


Ve tabi her ay nerdeyse es geçmedigim maskaralarına bu ay da Giordani Gold Incredible Length Potion Maskara yı ekledim. Göz makyajı benim için malum olmazsa olmaz.. O yüzden sık sık maskara aldığım doğrudur. Bu ürünü de detaylı yorumlarımla ayrı bir yazıda anlatacağım size :)


Oriflame maskara

Oriflame maskara tavsiye


Vee Oriflame deyince akla gelen en güzel serilerinden Milk Honey bu ay katalogda şahane fiyatlarla gelmişti. Ve ben de hiç durmadan Milk Honey Gold saç maskesi ve sıvı el sabununu aldım. 


Oriflame Milk Honey Gold saç maskesi


Oriflame Milk Honey Gold sıvı el sabunu


Sabunun kokusu ve elleri yumuşacık yapması aşırı hoşuma gitti. Zaten epey hakkında güzel yorumlarda duymuştum. Saç maskesini ise heyecanla denemeye başladım ve şimdilik çok iyi gidiyor. İlk gelecek inceleme yazısı da bu maske hakkında olacak sanırım :)


Ve işte benim Oriflame Kasım Kataloğu alışverişim ve detayları. Bu ayki kataloğu kaçıranlar hala bi şansınız var. Oriflame üyelik ve sipariş işlemleriniz için Origüzellik e hemen ulaşabilirsiniz. Bu konudaki tanıdığım en iyi temsilci kendileri. 


Sizler bu ay neler aldınız :)?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad