Post Top Ad

Yıpranmış Saçlar İçin Maske Önerisi

Uzun süredir saçlarımı uzun kullandım ama son dönem aklıma giren kısa saça geri dön fikrine en sonunda kayıtsız kaldım ve saçlarımı kısalttım. Ve inanır mısınız öyle bir rahatladım ki saçlarım adeta kuş tüyü kadar hafif ve eskisine nazaran da oldukça bakımlı :)


en iyi saç maskesi


Uzunken daha kırılgan ve yıpranmış görünen saçlarımdan şu an eser yok. Tabi bunu sadece kısalan saçlarıma değil bakım rutinime de borçluyum. Çünkü saçlarıma şu an ekstra bakım uyguluyorum. Özellikle her duştan sonra kullandığım ve Oriflame'dan aldığım saç maskesi beni oldukça şaşırttı çünkü saçlarım inanılmaz yumuşacık ve ipek gibiler.


Bu ay Oriflame Katalog'da ekstra indirimle bulabileceğiniz Oriflame Milk Honey Gold saç maskesi benim adeta yenilenmiş saçlarımın baş kahramanı. Bi kere içerisinde organik bal ve süt özü bulunuyor. O yüzden bu serinin tüm ürünlerini denemelisiniz. Çünkü Oriflame ürünleri içerisinde en iddialı serilerden biri diyebilirim.


saç maskesi önerileri


Milk Honey Gold saç maskesi, yıpranmış saçlara birebir önerebileceğim, mis kokulu ve saçlara mükemmel parlaklık ve ışıltı veren bir ürün. Ben her duşta kesintisiz kullanıyorum ve duş sonrası saçlarımı şekillendirdiğimde inanır mısınız sanki saçlarıma fön çekmiş gibi capcanlı ve yumuşacık oluyorlar. Bu etkisine bayılıyorum!!!

 

Çünkü ben saçlarımın her daim bakımlı ve yumuşacık olmasını seviyorum. Kısa veya uzun fark etmez saç dediğin bakımlı olmalı. Saçınızı yeni boyatttığınızda nasıl ışıltılı ve parlak oluyorsa hep öyle kalmalı ve ben bu maske ile saçlarıma bakım yapmayı çok seviyorum.


O yüzden siz siz olun haftada en az iki kez muhakkak saçlarınıza bakım maskesi uygulayın. Emin olun bana hak vereceksiniz. Saçlarınız adeta yeniden doğmuş gibi olacak. 


Sevgiler...


2 yorum:

Post Top Ad