Post Top Ad

Oriflame On Colour Mat Fondöten

Şu sıralar makyajımda özellikle de ten ürünlerinde Oriflame ürünlerini tercih ediyorum. Mesela bir mat fondöteni var ki adeta bb krem havasında ama bir tık daha tok ve ciltte böyle yağlı his bırakmayan ve mat duruşuyla günlük makyajıma da çok yakışan bir ürün: Oriflame On Colour Mat Fondöten.


Oriflame On Colour Mat Fondöten


Bu ürünü aylar öncesinde denemeye başlamıştım ve açıkçası bu kadar seveceğimi düşünmemiştim. Şu anda Oriflame Nisan Kataloğu'ndan ikincisini sipariş verdim. Benim için bir fondöten çok ağır yapıda olmamalı ama ten rengimi de bir tık açmalı. Yağlı his asla bırakmamalı ve yüzde kalıp gibi de durmamalı. İşte Oriflame On Colour Mat Fondöten de benim cildime açıkçası bu konuda iyi geldi.


Çok kusursuz kapatan bir fondöten diyemem. Cildimde çok fazla kusur olmadığı için benim beklentilerimi karşılayan bir ürün ama. Orta seviyede bir kapatıcılığı var. Bendeki rengi Light Porcelain. 4 rengi daha var. 


Oriflame fondöten tavsiye



Günlük makyajında hem doğal görünsün hem de hafif yapılı bir fondöten olsun derseniz bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Oriflame üyelik fırsatlarından yararlanmak isterseniz de Origüzellik ile irtibata geçebilirsiniz.


Sevgiler...

4 yorum:

  1. Çok fondöten kullanmıyorum ama merak ettim deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim günlük için çok seviyorumm ben özellikle :)!

      Sil
  2. aydınlık bir görüntü verdiği için seviyorum bende

    YanıtlaSil

Post Top Ad