Post Top Ad

Oriflame Mayıs Kataloğu Alışverişim

Selam herkese.. Bu ay da her ay olduğu gibi Oriflame alışverişimle sizlerleyim :) Bu ay tabi hem Anneler Günü olması hem de yaz ayının iyice yaklaşmasıyla Oriflame Mayıs Kataloğu'nda çok hoş sürprizler vardı.. Özellikle de parfümlerde:)


Oriflame Mayıs Kataloğu


Ben de bu durumu ailecek lehimize değerlendirip hem kendime Anneler Günü hediyesi parfüm hem de eşime bir parfüm seçtim. Kendime aldığım parfüm bu ayki katalogda yeni çıkan ve Mayıs ayına özel bir üründü. Ve inanamadım. O kadar güzel bir kokusu ve kalıcılığı var ki nefiss diyebilirim!!!!


Oriflame parfüm


Hem çiçek desenleriyle inanılmaz güzel ve yaz efektli şişesi hem de manolya, şakayık ve misk notalarından esinlenen müthiş kokusu beni benden aldı diyebilirim.. İşte böyle kokuları bulduk mu tükenmeden stoklamak lazım ve umuyorum ki diğer ayki kataloglarda da bu parfümü bulabilirim..  Bu arada 75 ml'lik ambalajıyla bu güzelim parfümün ismi Radiant Peony


Oriflame yaz parfümü


Bir diğer parfümü de eşime aldım. Fırsat ürünüydü ve fiyatı da epey düşmüştü. Şişeleri boyut olarak ayni ve Men's Collection ürünlerinden. İsmi Citrus Tonic. Enerji ve ferahlık veren bir koku. Limon, yay ağacı ve tonik su içeriyor. Eşim de oldukça beğendi.


Oriflame erkek parfümü


Bir de alışverişime bu karıştırma fırçasını ve stik göz kalemini ekledim. Makyaj fırçalarını bu alışverişle ilk kez denemiş olacağım. Göz kalemlerini daha önceden de bildiğim için severek alıyorum. Çünkü yumuşacık yapıları var ve renklerini de kolayca veriyorlar. 


Oriflame karıştırma fırçası

Oriflame göz kalemi

Oriflame stik göz kalemi


Bir de püsküllü bir kolye vardı ki onu da sipariş etmiştim ancak stokta kalmadığı için şansıma o gelmedi. Çok çabuk tükenmiş çünkü  :) O yüzden her ay bu fırsat ürünlerini de takip ederken hızlıca sipariş vermek gerekiyor. Bunun için de Origüzellik den üye olup işlemlerinizi hızlıca halledebilirsiniz.


Benim için bu ay mis kokulu çok güzel bir alışveriş oldu. Sizler bu ay Oriflame Katalog'dan neler aldınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad