Post Top Ad

Oriflame Stik Güneş Kremi

Havalar iyice ısınıyor malum.. Hatta şu günlerde ortalık iyice yanıyor.. Baya baya yaz geldi şaka maka.. Pandemiydi şuydu buydu derken farkında bile olamadık pek çok şeyin.. Umuyorum şu tam kapanma süreci işe yarar da şu insanoğlu sağlıklı özgür günlerine geri kavuşur artık..


Oriflame stik güneş kremi


Şu aralar aldığım en güzel güneş ürünlerinden birini bahsedeceğim bugün size. Oriflame dan aldığım stik formdaki, inanılmaz pratik ve çantaya atıp çıkmalık bir ürün: Oriflame Sun 360 Sun Stick


Dediğim gibi stik formda bir güneş kremi. Sağlam kapaklı bir ambalajı var. Hem yüz hem de vücut için kullanılabiliyor. 30 spf güneş korumalı. Baya baya güneş kremi kullanmaya erinenlere ya da vıcık vıcık yüzüne gözüne uygulamayı sevmeyenlere çok mucizevi bir ürün.


stik güneş kremi tavsiye


Ben çok sevdim işin açığı. Gerçekten bazen sıvı formdaki güneş ürünlerini uygulamayı sevmiyorum. Çoğu da iz bırakıyor zaten. Bunda hiç öyle bir dert yok! Aç kapağını çevir sür çık! Yumuşacık bir stik zaten. Ve ben en çok da Efetoşum için sevdim bu ürünü.


Oriflame güneş kremi tavsiye



Gündelikte sıklıkla kullanacağım çünkü özellikle Efe'yi parka falan indirmeden bi yarım saat önce uyguluyorum yüzüne çıkıyoruz. Hem kendime hem ona kullanıyorum. Çok yüksek korumalı bir ürün değil ama günlük için ideal. Yoksa Efeye ben tatil için falan 50 spf Kids ürünlerinden aldım zaten ayrıca  :)


Dediğim gibi günlük için kurtarıcı bir güneş koruyucu. Oriflame Nisan Kataloğu'ndan aldım ben. Halen yeni katalogda vardır artık malum yaz geldi. Yine almak isterseniz yeni kataloglarına da bakın. Şu ara en sevdiğim ürün olduğu için sizlerle de paylaşmak istedim. Oriflame üyelik ve diğer fırsatlar için de Origüzellik e ulaşabilirsiniz.


Sevgiler

6 yorum:

  1. stik güneş kremleri yüz için çok pratik oluyor gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aşırı pratik.. Çok sevdim bu yüzden:)

      Sil
  2. En güzel bayram mesajları başlıklı yazıma yapmış olduğunuz yorumdan dolayı çok teşekkür ederim İyi bayramlar.

    YanıtlaSil

Post Top Ad