Post Top Ad

Oriflame'dan Mis Gibi Bir Yaz Parfümü: Radiant Peony

Yaz kokularına oldum olası bayılırım.. Özellikle de misler gibi çiçek kokan, buram buram ortalığı saran parfümler bi favorim! İşte tam da böyle bir parfüm önerisi ile geldim bugün size :)! İnanilmaz güzel bir yaz parfümü: Oriflame Radiant Peony.


Oriflame yaz parfümü


Gül kokusu ile karıştırmayın. Yani gül kokusu güzeldir ama ben parfümlerde biraz ağır mı buluyorum bilmem pek sevmiyorum. Bu parfüm manolya, şakayık ve misk notalarından oluşuyor ve sizi sanki bir çiçek bahçesinin ortasına bırakmış hissi veriyor. Ayrıca tazeleyici ve ferahlatıcı kokusuyla da başınızı adeta döndürüyor...


75 ml'lik zarif mi zarif çiçeklerle donanmış şık ambalajıyla bu parfümü Oriflame Mayıs Kataloğu'nda bulabilirsiniz. Zaten bu aya özel çıkan yeni bir ürün ve seri. Bir diğer çeşidi daha var ama ben bunu almıştım. İyiki de almışım o kadar beğendim ki anlatamam!!!


Oriflame parfüm


Oriflame parfümlerinin kalıcılığına göre bu parfümün kalıcılığı da ekstra fazla diyebilirim. Bir tişörtümün üzerine sıkmıştım. Birkaç gün oldu hala mis gibi kokuyor harika! 


Sizler Oriflame parfümlerini denediniz mi hiç? Bu ayki Oriflame Katalog da özellikle parfümlerin çok cazip fırsatlarla sizi beklediğini unutmayın. Bu parfümü de listenize ekleyebilirsiniz  :)

5 yorum:

  1. çok severim oriflame parfümleri nefis kokuyorlar..

    YanıtlaSil
  2. Thanks to the blogger for sharing, I like this perfume.

    Now just like summer, many people choose summer swimming pool to cool down. wholesale swimwear from Wholesale7 clothing store, the price is $5.

    YanıtlaSil
  3. gül suyu gibi kokuyor diyorlar sipariş ettim ama kararsızım sizce öyle mi

    YanıtlaSil

Post Top Ad