Post Top Ad

Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil İnceleme

Flormar geçtiğimiz günlerde yaptı yapacağını :)!! Benim gibi her kombine ya da kıyafete uygun göz kalemi sevenlere özellikle de akmayan bulaşmayan ekstra kalıcı ve suya dayanıklı mükemmel bir göz kalemi serisi çıkardı: Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil.


Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil

Flormar Extreme Tattoo jel kalem


Böyle şahane bir göz kalemi olamaz!!! Hiç abartmıyorum. Gelir gelmez denedim ve "ohaa bu ne dedim!!" Kaymak gibi yumuşacık uçları var.. Jilet gibi sürülüyor ve anında rengini veriyor.. Hiç ama hiç zorlanmadan hem göz kapağına hem de göz altına uygulayabiliyorsunuz.


Renklerine de bittim! Bende siyah ve kahverengi, mavi, yeşil, acı kahve ve kiremit kahvesi rengi var.. Mükemmel hele de kahveler ve yeşil.. Muhakkak deneyin.. Ki ben şu ara bu kalemleri kullanmaktan eyeliner filan kullanmayı unuttum desem yeridir.. Eyeliner kullanmama gerek kalmıyor hatta canım istemiyor  :)


Flormar akmayan göz kalemi

Flormar kalıcı göz kalemi


Bendeki renklerin numaralarını da swatchladım ki sizlere almak istediğiniz rengi mağaza ya da online dan kolaylıkla bulasınız :) Ben uygulanmış haliyle makyajımı da ekliyorum ve hepinize harika bir hafta diliyorum  :)!!!


Flormar Extreme Tattoo Gel Pencil kalemler

Flormar göz kalemi uygulama


Ayrıca bu kalemlere online'dan buradan ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.


Sevgiler...

9 yorum:

  1. henüz foto çekemediğim için deneyemedim bir an önce çekip deneyeceğim artık özellikle 02nasıl duracak çok merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 02 efsane bir renk gerçekten cok seveceginize eminim!:)

      Sil
  2. anneeee son foti korku filmi gibi olmuş anneee amaniiin :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaka yaptııım yaaa, büyücü bakışı ooo hihihi :)

      Sil
    2. Ya canımsın teşekkür ederim 😁🙈😍

      Sil
  3. Harikasınız gerçekten.Teşekkurler.

    secos

    YanıtlaSil

Post Top Ad