Post Top Ad

Oriflame Şubat Kataloğu Alışverişim

Herkese merhaba.. Şubat ayına güzel bir alışveriş yazısı eklemeden olmazdı sanırım ve ben de hemen Oriflame dan bu ay neler aldım sizinle de paylaşmak istedim.. Her ay olduğu gibi bu ay da çok güzel Sevgililer Günü indirimi ve kampanyalı ürünler vardı.



Oriflame Şubat Kataloğu


Peki ben bu ay Oriflame Katalog dan neler aldım.. Öncelikle her ay indirimini kovaladığım ve üç rengini de çok beğendiğim stik allığına bu ay bir şans vereyim dedim ve çok güzel bir indirimde yakalayıp Stunning Rose rengini kaptım:) 



Oriflame stik allık


Oriflame stik


Yapısı yumuşacık olan The One Şekillendirici Stik'leri hem bronzer hem aydınlatıcı hem de allık formunda kullanabilirsiniz. Ben rengini de çok beğendiğim ve makyajı daha taze ve canlı gösteren bu stik allığı çok beğendim. Ayrıca kullanımı da çok pratik ve tam çantaya atmalık:)!


Bir diğer aldığım ürün ise Gold rengi çok şık ve hafif bu Golden saç açıcı tarak oldu. Gerçekten de çok hafif ve saçları acıtmadan tarayan bir tarak. Benim saçlar biraz kalın telli o yüzden ince tellilerin bu tarağı daha çok seveceğini düşünüyorum. 



Oriflame saç açıcı tarak


Oriflame tarak


Bir diğer aldığım ürün de ojelerimin daha kalıcı olması için bu aralar almak istediğim Top Coat oldu. Jel formunda ve 3 boyutlu etki sunan bu ürün 11 güne kadar dayanıyormuş çok merak ettim. Hemen deneyip etkisini de sizinle paylaşacağım:)



Oriflame top coat


Oriflame oje


Genel olarak alışverişimden çok memnun kaldım yine. Zaten aldıklarım ihtiyaç odaklı ürünlerdi o yüzden süper oldu benim için.. Sizler de Oriflame üyelik ve avantajlarından anında haberdar olmak ve harika ayrıcalıklara da sahip olmak isterseniz Origüzellik ile iletişime geçebilirsiniz..


Sevgiler...



3 yorum:

  1. hello dear sir/madam
    I read your blog ORİFLAME ŞUBAT KATALOĞU ALIŞVERİŞİMfor a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil

Post Top Ad