Post Top Ad

Çeşme Butik Otelleri: Trend Blue Hotel

Herkesee şahane bir haftasonu diliyorum.. Geçen haftalarda gözümü gönlümü şenlendiren  şahane bir Çeşme tatili geçirdim birkaç gün. Hala da aklım ve kalbim orada kaldı diyebilirim. Çeşme'de huzur dolu sessiz sakin mis gibi havasıyla ve sabah sizi bahçede karşılayan minnoş ev sahibi Çiko'suyla şahane bir butik otelden bahsedeceğim bugün size: Trend Blue Hotel.


Çeşme butik otelleri

Trend Blue Hotel yorumlar


Çeşme merkeze çok yakın ve Boyalık Plajına da yürüme mesafesinde.. Kahvaltı ve yemeklerine ve hatta çay keyfinize eşlik eden şirin mi şirin kocaman bir bahçesi var ki her bir yanında fotoğraf çekinmek isteyebilirsiniz ben gibi :) Kahvaltı dahil bir otel. Oldukça havadar ve o tatlı ışıklandırmalarıyla da akşam manzarası da ayrı bir aşık olunası!


Çeşme butik oteller

Alaçatı butik oteller




Çeşme otelleri


Otel 19 adet oda ve 2 adet jakuzili bungalovdan oluşuyor. Bizim odamız da en güzel odalarından biri olan hem nostaljik hem el emeği kokan Cumbalı oda idi.. Oda'nın nakış ve süslemelerle dolu her bir detayına bayıldık Merveyle :) 


Trend Blue Hotel cumbalı oda




Serpme kahvaltıları ise tek kelimeyle muhteşem!!! Gerçekten on numara bir kahvaltı yapıyorsunuz.. El yapımı reçellerinden patates tavaya bahçe biberlerinden İzmir boyozuna kadar herşey var.. Hele o kahvaltılık sosları aman Allahım annemin eli değmiş gibiydi resmen çok lezzetliydi..





Şirin de bir havuzu var.. En çok vakit geçirdiğimiz yerlerden biri..Havuz başında  güneşlenmek en keyif aldığımız şey oldu zaten. Bence Eylül de Çeşme'de tatil yapmak da ayrı bir keyifliymiş hava da gerçekten güzeldi sadece deniz esintiliydi çünkü o bölgede rüzgar çoktu.


Trend Blue Hotel havuz

Trend Blue Hotel havuz 2

Trend Blue Hotel


Otelin hem temizliği hem de çalışanlarından oldukça memnun kaldık. Her saniye ilgilenen ve güleryüzlerini hiç eksik etmeyen tüm çalışanlara da ayrıca teşekkürü borç bilirim.. 


Böyle bolca kafa dinlemelik ister arkadaş ortamınızla ister ailenizle huzurlu bir Çeşme tatili yapmak istiyorsanız ve hem doğa ile başbaşa kalmak hem de Çeşme'nin güzelliklerinden Alaçatı'yı da doya doya gezmek istiyorsanız (gece canlı müzik de mutlaka öneririm) en güzel Çeşme otellerinden biri olan Trend Blue Hotel aklınızda olsun... 


Benden de selamımı iletin.. :)

1 yorum:

Post Top Ad