Post Top Ad

Çocuklara Özel Sağlıklı Ürünler Pop Corner’da!

 


Anne babalar çocukları için ürün satın alırken hem görünümüne hem de ürün içeriğine dikkat ederler. Sağlıklı şekilde üretilen parçalar daima ilk tercihler arasında yer alır. Giyim ürünleri çocukların cildine doğrudan temas ettiğinden kıyafetlerde, aksesuarlarda ve ayakkabılarda en iyi parçaları seçmeniz gerekir. Meduse çocuk lastik bot aradığınız özelliklerin hepsini size sunacaktır. Yağmurlu günlerde, park, orman, bahçe, deniz kenarı gibi her yerde rahatça kullanılabilen botlar özel malzemelerden üretilir. %100 geri dönüştürülebilir plastik olması sayesinde sürdürülebilir materyale sahip botlar çocuklarınızın ayak sağlığını koruyacaktır.




Çevresel etkenlere karşı koruyuculuğu artırmak adına Izipizi Essential çocuk güneş gözlüğü de alabilirsiniz. Göz sağlığını en iyi şekilde koruyan gözlükler tasarımıyla çocukların ilgisini çekecek, kullanıma teşvik edecektir. Yaz sezonunda daha fazla kullanılan bu gözlüklerin yerini kışın Trixie çocuk şemsiyeleri alacaktır. Renkli ve desenli olan şemsiyelerin boyu çocukların kullanımına uygundur. Çocuklara özel sağlıklı materyaller kullanılan şemsiyelerde de geri dönüştürülmüş kumaşlar kullanılmıştır. Güvenli sürme sistemine yer verilmiş ve çocukların parmaklarının zarar görme olasılığı önlenmiştir.





Renkli Çocuk Şemsiyeleri

Sonbahar kış sezonunun en çok kullanılan ürünleri arasında olan şemsiyeler ve botlar çocuklarınızı olumsuz hava koşullarından koruyacaktır. Meduse lastikli bot rahat ve esnek yapısı ile çocuğun hareket kabiliyetini engellemeyecek, boğaz kısmının uzun olmasıyla daha etkili koruma sağlayacaktır. Yağmurlu havaların kurtarıcısı olan bot ve şemsiyeler geri dönüştürülebilir olmasıyla uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Trixie çocuk şemsiyeleri tüm sezon boyunca çocukların mükemmel partneri olacaktır. Çocuğun dikkatini çekmek adına şemsiyenin üzerine hayvan figürleri işlenmiş ve hoş bir görünüm elde edilmiştir. Yüksek kaliteli ve güçlü alüminyum çerçeve kullanılan şemsiyelerde hayvan kuyruklu küçük kayış bulunur.




Çocuklara Özel Güneş Gözlükleri

%100 UV korumalı olan Izipizi Essential çocuk güneş gözlükleri çocukların gözlerine optimum koruma sağlar. Kalitesi yüksek olan modeller polarize camlara sahiptir. Hem koruma hem de sevimlilik ile tasarlanan gözlüklerde ayarlanabilir silikon kayışlar bulunur. Kaybolmamaları ve rahat kullanılabilmeleri için ultra esnek kayışa sahip olan Izipizi Essential çocuk güneş gözlükleri çocuğun büyümesine uyum sağlar. Hipoalerjenik olan ve bisfenol A içermeyen gözlükler aslında çocuklar için hem yaz hem de kış aylarında bir zorunluluktur. Çocuğunuzun gözlerine iyi bakmak için ihtiyacınız olan gözlükleri Pop Corner web sitesinden sipariş verebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve trend olan modellerde kahverengi, kırmızı, siyah, turuncu gibi farklı renkleri bulabilirsiniz. Verdiğiniz tüm siparişler güvenilir şekilde adresinize teslim edilecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad