Post Top Ad

Hasır Raf / Hasır Çiçeklik

Son dönemler hasır modasını es geçemiyorum malesef çünkü hem modern duruşları ve minimal rahatlatan dokunuşları hem de tam bir keyif köşesi aksesuarları olması sebebi ile favorim hatta çok seviyorumm :) Elimden gelse evin her yerini hasır aksesuarlar ile donatasım var.


hasır raf


Geçenlerde de çok tatlı bir hasır raf aldım. Siz deyin hasır kitaplık ben diyim hasır çiçeklik.. O kadar çok amaçlı bir ürün ki türlü türlü şekillerde evinizde kullanabilirsiniz. Balkonunuzda, salonunuzda, mutfağınızda veya okuma köşenizde :) Ben açıkçası balkona diye niyetlenerek aldım ama yeni eve geçince orda kullanabileceğim için şimdilik salonumun köşesine çiçeklik olarak koydum ki muhteşem oldu ve odanın havasını da bi anda değiştirdi :)


hasır dolap


Hem gündüz hem de  geceleri ambiansı bambaşka.. Led ışıklarla süslediğim için akşamları film izlerken görüntüsü çok keyifli. Hasırı sapasağlam ve kargoda sarılı bi şekilde sapasağlam geldi o konuda da içim çok rahatladı :) Sanırım yanına başka aksesuarlar da ekleyeceğim zamanla ama hasır kombinasyonlar seviyorsanız muhakkak öneririm. Eve kim geldiyse muhakkak nereden aldığımı soruyor :)


Bu arada kitaplık olarak içini doldurup kullanabileceğiniz şahane bir parça. Baya baya büyük ve rafların iç derinliği de baya iyi. Yani içine epey kitap alabilecek de bir raf görevi görür. Kitap tutkunları bu şekilde değerlendirebilir yani :)


Sevgiler...

2 yorum:

Post Top Ad