Post Top Ad

Son Dönemin Trendi: Nioli Yağı Nedir ve Ne İşe Yarar?

Son zamanlar adını sıklıkla duyar olduk..Tabi öncesinde de vardı belki ama bu kadar bilinmiyordu şahsımca ama tabi bazen böyle faydalı şeyleri bilmek de lazım ki ben de hemen sizlere bu küçük ama faydası büyük olan ve özellikle kadınların büyük yardımcısı olan bir üründen bahsetmek istiyorum: Nioli Yağı.


Nioli yağı ne işe yarar


Efendim bu ürün minicik bir ambalajda gördüğünüz gibi 10 ml falan ama gel görki faydaları epey fazla..Peki ne işe yarar bu Nioli Yağı..


Nioli Yağı Faydaları:

*kadınsal enfeksiyonlar (genital mantar, akıntı, kaşıntı, kötü koku)


*idrar yolu enfeksiyonları


* antiseptik özelliği sebebi ile yara iyileştirici olduğu söyleniyor..


*baş ağrısı ve strese iyi geldiği söyleniyor..


*doğal bir sinek/böcek kovucudur (onun da tarifini paylaşacağım)


Nioli Yağı Nasıl Kullanılır?

*Kadınsal enfeksiyon sebebi ile kullanacasanız iç çamaşırınıza duştan sonra birkaç damla damlatmanız yeterli. Ayrıca bu sayede bakterilere karşı da koruyucu özelliği var.


*Baş ağrısı ve stres sebebi ile kullanacaksanız yakanıza birkaç damla dökebilir veya masaj yağlarınıza ekleyerek bileklerinize, alnınıza veya şakaklarınıza sürebilirsiniz..


*Sinek/böcek savar olduğunu da söylemiştik :) Bunun için de bir sprey kabın içine yarı yarıya su ve alkol ekleyip birkaç damla nioli yağı ekleyerek kullanabilirsiniz.


Daha çok fazla etkileri olduğu söyleniyor cilt ile ilgili ama benim en genel duyduğum ve özellikle üstüne basmak istediğim konular bunlar..Umarım okuyanlara bi nebze faydam olmuştur :)

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad