Post Top Ad

Essence I Love Nude Eyeshadow 01 Vanilla Sugar

Essence son dönemlerde çıkardığı rengarenk ürünleriyle her genç kızın çantasında mutlaka yer alıyor ki bu rengarenk ürünler hiç sevilmeyecek gibi değil.. Bu ürünlerinden biri de I love nude serisinden eyeshadow 01 numaralı göz farı yani vanilyalı şeker olan :)


Essence I Love Nude Eyeshadow; ben bu ürünü çok pratik ve işlevsel buluyorum. Gündelik hayatımda devamlı kullandığım bir far..01 numaralı bu far hem aydınlatıcı hem far hem de kontur uygulamasında kullanılabiliyor. Ben günlük makyajımda özellikle kaş kemiklerime bu farı uygulayarak güzel, aydınlık bir görünüm verebiliyorum.


Farın yapısı yumuşacık ve ince bir tabakada. Parmaklarınızla güzelce cildinizin istediğiniz bölgesine uygulayabiliyorsunuz. Olumsuz yanı biraz mat bir görüntüsü var. Altına far bazı uygularsanız çok daha kalıcı ve güzel bir görüntü elde edebilirsiniz ve mat görüntüsü de kaybolur, ben öyle yapıyorum.

Ürün küçük bir ambalajda olmasına rağmen bereketli bir ürün o kadar kullanmama rağmen sanki hiç kullanmamışım gibi :) O yüzden uzun süre kullanabileceğiniz bir ürün. 

Sevgiler

12 yorum:

  1. Essence ürünlerini seviyorum :) Bunu çoğu kez dile getirdim sanırım :))) Neyse burda da söylemeden geçmeyim :D Bu ürününü daha önce hiç kullanmadım.Alıp denemem lazım.Işıltı veren göz farlarını seviyorum.

    YanıtlaSil
  2. I thank you for coming immediately block :)

    YanıtlaSil
  3. Blog keşif etkinliğinden geliyorum ve rengarenk bi blogla karşılaştım..İzlemedeyim..Sevgilerle:)

    YanıtlaSil
  4. Bende de 02 Cake Pop ve 03 Creme Brulee renkleri var, çok başarılı bir seri. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan:)) essence ve wet n wild urunlerini benzetiyorum birbirine yalniz bitsinlerde yenilerini alalim:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad