Post Top Ad

Sorti Kimya'dan Gelen Hediye Paketim

Geçtiğimiz günlerde tam da temizliğe kalkmışken elime Sorti Kimya dan güzel bir paket ulaştı. Peki kimdir Sorti Kimya? Kendileri 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından kurulmuş ve piyasaya "Sorti Sıvı Bulaşık Deterjanı" ile giriş yapılmış.. "Pazar için yeni bir değer yarat!" ilkesi ile de çalışmalarına devam etmişler ve şu anda geniş bir ürün yelpazesine sahipler..

Bana gelen pakette neler var, bugün sizlere kısaca paket içeriğinden bahsedeceğim, ilerleyen günlerde ise kullandıkça yorumlarımı yazacağım. Öncelikle güzel bir koliye sarılmış olarak geldi ürünler ve içinde yok yok diyebilirim :)


Paketten toplamda 7 parça ürün ve 2 parça da boş kap çıktı, onlar da çok iyi düşünülerek titizlikle eklenmişti :) Birazdan nedenini bahsedeceğim, peki neler varmış gelin beraber bakalım.

1adet Sorti Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı. Elde yıkama için kullanılan bu deterjanla beraber yanında bir de onu boşaltıp kullanabileceğim bir boş ambalaj daha yollanmış ki çok güzel bir düşünce :)


1 adet Sorti Konsantre Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı. Bunu çok merak ettim doğrusu, hemen deneyeceğim.


1 tane Sorti Konsantre Asidik Banyo Tuvalet Temizleyici. Bu ürün ile beraber gelen sprey şişeye 100 ml kadar ekleyip üzerine de su ekleyerek kullanılması gereken bir ürün. Seramik, fayans, küvet, lavabo, musluk, derz, klozet, duşakabin vb yerlerde kullanılabiliyor.


1 adet Sorti Konsantre Genel Temizlik Maddesi. Cam, kapı, pencere, ahşap, fayans, mermer, laminant parke, granit vb yerlerde 5 lt suya 20 ml dökerek kullanılıyor.


1 adet Sorti Konsantre Çamaşır Yumuşatıcısı. 5-6 kg lık makinelerde 40 ml, 7 kglık makinelerde 50 ml, 8-9 kg lık makinelerde ise 60 ml olarak kullanılabiliyor.


1 adet Sorti Konsantre Sıvı Çamaşır Deterjanı, renkli ve beyazlar için. Ağartıcı içermeyen ve bitkisel yüzey aktif içeren bu deterjanı da çok merak ettim doğrusu :)


Ve son olarak da 1 adet Sorti Konsantre Leke Çıkarıcı. Renkli veya beyaz her türlü perde, tül perde, pamuklu, keten, yünlü, polyester kumaş ile uyumludur. Çamaşır makinesinde hem ön yıkamada hem ana yıkamada hem de her ikisinde kullanılabiliyor. 


İşte benim süper genel temizlik ürünlerim.. Hepsini denedikten sonra ayrıntılı yazıları yine sizlerle olacak bende bu markayı ilk defa deneyeceğim için heyecanlıyım, kendilerine çok teşekkür ediyorum :) Ürünleri satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Yeniden görüşmek üzere hoşçakalın..

16 yorum:

  1. güle güle kullan temizlik ürünleri benim de ilgimi çeker marketlerde satılıyorsa bakacağım bunlara..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım onu eklemeyi unutmuşum iyiki hatırlattın :) ürünlere market.sorti.com.tr adresinden ulaşabiliyorsun satın almak için :) bu arada çok teşekkür ederim..

      Sil
  2. Temizlik ürünleri benimde bir markete gidince ilk baktığım ürünlerdir. ;) gule gule kullan canım. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi temizlik önemli gerçekten çok teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Güle güle kullan canım umarım memnun kalırsın, kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Vaaaavvv ne değişik ürünler bunlar. Güle güle kullan Ümran'cığım.
    Bu arada Sorti Kimyaa! Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy canım ne şekersin çok teşekkür ederim daha guzelleri senin olsun :)

      Sil
  5. Türk firması sanırım? Mesleğimden dolayı bilindik isimlerden ziyade fazla bilinmeyen firmaların temizlik-kozmetik ürünlerini araştırmayı ve denemeyi çok severim, internetim hızlı olduğu zaman bir göz atayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Türk firması mutlaka incele derim belli yerlerde de bayileri var hatta..

      Sil
  6. Merhaba blogunuzu takibe aldım çok güzel paylasimlariz var bende beklerim
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba çok teşekkür ederim bende hemen geliyorum :)

      Sil

Post Top Ad