Post Top Ad

Natracare Organik Ped

Güzel bir temmuz sabahından herkese günaydınlarr arkadaşlar :) Sağlıklı hayat ve hijyenin çok önemli olduğu günümüzde kullandığımız her ürünün organik, doğal ve zararsız olması bizim için çok önemli.. Yediğimiz,içtiğimiz ve daha bi çok şeyde elimizden geldiğince bu hususlara dikkat etmeliyiz.
  
Natracare organik ped de bu amaçla üretilmiş %100 doğal ve geri dönüşümlü bir üründür.. Jinekologlar tarafından tavsiye edilen organik sertifikalı Natracare ürünleri tamamen klorsüz, doğal ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir.
 

Diğer kadın hijyen ürünlerinin aksine Natracare plastik, lateks, poriplobilen, parfüm, paraben ve petrol türevi maddeler içermez.. Natracare ABD ve İngiltere'nin en pretisjli organik üreticileridir. Organik içerik olarak tüm ürünler hayvanlar üzerinde test edilmemişlerdir bu da önemli bir husus..

Ped selülozik iç yapılı ve yumuşak bir kılıfa sahip.. Sızdırmaz bariyerli, rahat ve güvenilir bir koruma sağlayan kanatlı ultra ped..

Ben de bu konularda hassas olduğum için markanın hem normal hem de günlük pedini edindim ve kullandım ve aşırı memnun kaldım.. Ağrı ve sızılarımda bile bi azalma hissettim diyebilirim.. Günlük pedi ise inanılmaz rahat ve derin gözeneklere sahip.. Diğerlerinden gerçekten büyük farkı var ve kendinizi çok özel hissettiren bu doğal ürün artık devamlı kullanacaklarım arasında :)

Sizler de Natracarenin bu özel ve organik pedlerini www.ekoorganik.com dan bulabilir ve temin edebilirsiniz. Hijyen ve sağlıklı hayat doğamızın bir parçasıysa bizler de bu konuda bilinçli olmalıyız..

Ürünü deneyenler varsa yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum 

Sevgilerr

14 yorum:

  1. Paylaşım çok güzel, teşekkürler.Hayatımızın her alanında mümkün olduğunca organik ürünler kullanmalıyız evet ama sanırım en önemlerinden biri de pedler. Siz duymuş muydunuz bilmiyorum ama ülkemizde de en çok satılan ped markası hakkında, özellikle bazı ülkelere yapılan üretimlerinde (ülkemizde dahil) bazı zararlı maddelerin daha yoğun kullanıldığı, amacın ise aşama aşama hastalıkların ve kısırlığın artması, gelecek nesillerin kontrol altına alınması olduğu söyleniyor. Biraz ütopik olabilir ama yapılmayacak şey değil bence. Dikkat etmek en iyisi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa inanamıyorum neler duyuyorum cok haklısınız kesinlikle dikkat etmemiz çok önemli..teşekkürler bilgi için de :)

      Sil
    2. Ben de inanamadım.Böyle birşey olabilir mi ?Günümüzde tüp bebek yapımının arttığı göz önüne alınırsa...

      Sil
    3. canım işte neler var bilemiyosun ki işin iç yüzünü görmeyince maleseff..

      Sil
  2. geri dönüşümlü mü :D enteresan :D ama çok iyi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım kendisi değil paketleri geri dönüşümlü malzemeden yapılmış :))

      Sil
  3. Organik pedi ilk duyuyorum.Çok önemli bişey bu:) Paylaşım için sağol..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek canım faydalı olabilmesine sevindim kesinlikle önemli incelemende fayda var :)

      Sil
  4. Natracare i bend e kullanıyorum çok memnunum...

    YanıtlaSil
  5. İlk kez duydum bu markayı, doğal olması güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. İlk kez duydum bu markayı, doğal olması güzelmiş.

    YanıtlaSil
  7. İlk kez duydum bu markayı, doğal olması güzelmiş.

    YanıtlaSil

Post Top Ad