Post Top Ad

Saçlarınıza Güzel Bakmanın Sırrı: Carrot Care

Saçlarınıza güzel ve sağlıklı bakmak mı istiyorsunuz ? O zaman size önerim saç dünyasının en önemli markası havuçlu şampuan ve saç kreminden oluşan Carrot Care serisini deneyin :) Yüzde yüz memnun kalacağınıza eminim..

İlk serisini bitirip ikinci serisine geçtiğim bu ikiliyi o kadar seviyorum ki tatilde bile yanımdan eksik etmedim ve o kokuları yok mu o kokuları taaa nerelerden burnuma esip gelen miss kokuları en hoşunuza gidecek olan tarafı olacak.. Kokusu kadar ambalajları da farklılıklarıyla dikkatinizi çekecek..

pembedunyamm42.blogspot.com

Tatildeyken o tuzlu suyu yiyen kalıp gibi saçlarımı açan ve ışıl ışıl yapan şimdiye kadarki tek mucizevi saç ürünlerim desem inanır mısınız? 

Gerçekten de öyle çünkü hep tuzlu suya ve sıcağa ve neme maruz kalan saçlarımı ancak onlarla miss gibi ve yumuşacık yapabildim:) 

Şampuan saçlarımı yumuşacık ve ipeksi yapıp tuzsuz özelliğiyle de adeta beslerken saç kremi de ipek gibi olmalarını sağladı..

Ayrıca bu aralar saçlarımın hızlı uzadığına artık daha da eminim çünkü saç diplerim çabuk geliyor ve bir de kırılan ve yıpranan saç uçlarım yenileniyor.. Saç uzatma konusunda da sıkıntı yaşayanlara da güzel bir öneri kaçırmayın derim..
pembedunyamm42.blogspot.com

Ayrıca birşeyden daha bahsetmek istiyorum.. Ürünleri alacağınız yer yani http://www.carrotcare.com/ çok güvenilir bir firma ve aldığınız ürünler hiç sıkıntısız bulunduğunuz mevkiye göre en kısa sürede elinize ulaşıyor. İlgi ve alaka ve her konuda sizinle yakından ilgilenen yetkililer ise takdir edilesi..

O yüzden siz de saçlarınıza güzel bakmak istiyorsanız ve parlak ve göz alıcı saçlara sahip olmak istiyorsanız bu ürünlere şans vermelisiniz.. Havuç yağının o müthiş etkisini de saçlarınızda hissedebilirsiniz..

Sevgilerr

12 yorum:

  1. kokusunu kıvamını saçımda etkisini bilmem ama denemeyi çok istiyorum sanırım ambalajına aşık oldum görür görmez güzel günlerde kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) yakışır sana da canım

      Sil
  2. canım güle güle bitir yenilerini kullan :) ben de çok merak ediyorum bana yollamadılar sanırım kendim alacağım zira saçımı uzatmaya çalışıyorum :) yazın için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım umarım seninde deneme fırsatın olur :)

      Sil
  3. Ambalajları çok şeker gerçekten, havuç istedi canım :)))

    YanıtlaSil
  4. bu şampuanları bikaç blogda daha gördüm ama bu yazıdan sonra kesin alınacaklar arasına girdi, saç uzatma dedin beni kalbimden vurdun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için :) tavsiye ederim o halde

      Sil
  5. Ümrancığım, peki bu şampuan her türlü saçta kullanılabiliyor mu? Kalın ince kuru yağlı? Senin saçının özelliklerini de merak ettim ayrıca, sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zülal Hanım evet bu şampuan her saç tipine uygun.. Benim saçlarım da orta yağlı karma mı diyelim ve boyalı :) Bir de kalın telli saçlarım her şampuanda ipek gibi olmuyor malesef ama bunda istediğim oranda saçlarımın yumuşacık olduğunu hissedebiliyorum.. Sizin saç yapınız nasıl bilmiyorum ama umarım yardımcı olabilmişimdir :)

      Sil
  6. Bunu denenecekler listesine aldım bile :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad