Post Top Ad

The Balm Far Bazı Put a Lıd On It İncelemesi

The Balm ürünleri Gratis'e her uğradığımda bakmadan geçemediğim uzun uzun incelediğim ve bişey almadan çıkamadığım ürünler hal böyle olunca far bazını da bi denemek isteyip hemen aldım :)

Ürün minik ve tatlı bir ambalajda, 11.8 ml ve yaklaşık fiyatı da 27 tl indirimli günler hariç.. Renksiz ve doğal bir parlaklığa sahip ve kremsi bir yapıda..


Gelelim bu far bazının etkilerine ve faydalarına.. Öncelikle göz makyajınız çabuk akıyor ya da dağılıyorsa,çizgi çizgi iz bırakıyorsa kalıcılık sıfırsa bu ürün tam da size göre.. 

Göz kapaklarınıza sürdüğünüz bu bazı 2 dakika kadar bekletip kuruduktan sonra makyajınızı uyguluyorsunuz ve göz makyajınız akşama kadar ne bozuluyor ne akıyor ne de iz bırakıyor. Uzun zamandır kullandığım ve bitmek üzere olduğu için bunu açıkça belirtebilirim :)

Hem daha canlı bir görüntü hem de kalıcılık veriyor. Göz kapaklarında yağlanma olanlar için de bu ürün büyük fayda sağlıyor. Gerçekten iddialı ve mutlaka yanımızda bulunması gereken özel makyajlar için ise olmazsa olmaz bir ürün bence.. Göz altlarına da uygulayanlar var bu ürünü ama ben pek denemedim..

Kullanım şekli ise parmağınıza  (serçe parmağını tercih ederim) toplu iğne başı kadar bir miktar sürmeniz yetiyor. Bu miktar rahatlıkla yetiyor ve abartmanın hiç anlamı yok çünkü abartırsanız da zaten yağlı bir görünüm ortaya çıkar..


Far bazı anlamında bir çok markaya kıyasla iyi olduğunu düşündüğüm bu ürünü Gratis lerde bulabilirsiniz. Tabi bazen bulamayadabilirsiniz çünkü indirimlerde falan çabuk tükeniyor :) Bu da tutulan bir far bazı olduğunu gösteriyor.

Kullanan eminim vardır sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum

Sevgiyle kalın

16 yorum:

  1. elimdekiler bitmeden niye aldım bilmiyorum bunu ama açmamaya kararlıyım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıyamadığın için mi doğru bir de çabuk tükeniyor idareli kullanmalısın :)

      Sil
  2. Uzun zamandır merak ettiğim bir ürün güzel anlatmışsın teşekkürler ;))

    YanıtlaSil
  3. merak ettiğim bir üründü zaten bebeğim çok güzel yorumlamışsın mutlaka almalıyım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de çok severek kullanıyorum hatta yedekledim :D ellerimde kalan son kısmı da alt kirpik diplerime uyguluyorum çok fazla göz altlarıma getirmeden, güle güle kullan sen de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh ne güzel ne de iyi değerlendiriyormussun hoşuma gitti çok teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Bende de Urban Decay'in far bazı var, ona benzetiyorum bu ürünü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da merak etmiyor değilim :) memnun musun ondan :)?

      Sil
  6. Kaç kere elim almaya gitti de nedense bir türlü almadım bu ürünü.Çok minik ve pahalı olması her seferinde caydırıyor beni..Güle güle kullan canım :D

    YanıtlaSil
  7. Bende kullanıyorum bu ürünü ve gerçekten çok memnunum çok az miktarı yetiyor dediğin gibi. Güzel paylaşımın için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende güle güle kullan canım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. kaç tüp bitirdiğimi hatırlamıyorum :) öyle iyi bir far bazı ama son iki tüp bozuk çıktığı için bir süredir kullanmıyorum ancak kürkçü dükkanına geri dönmeme az kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) dayanamadin dimi dikkatli kullan canım aman :)

      Sil

Post Top Ad