Post Top Ad

"Sana Kapak Olsun" dan Kendime Özel Telefon Kabı Alışverişim

Merhaba arkadaşlar bugün valla bi cıvıl cıvılım nedense :) Çünkü ne zamandır kafamda olan kendime özel telefon kabı siparişimi gerçekleştirdim :) Peki nerden? Tabiki kişiye özel harika tasarımlarıyla sanakapakolsun.com dan :)

Siteyi uzun zamandır takip ediyordum ama işler dolayısıyla bir türlü sipariş fırsatı bulamamıştım derken bugün oturdum bilgisayarın başına.. Sipariş işlemi ise o kadar basitmiş ki hiç öyle uzun uzadıya uğraşmıyorsunuz :) Ben telefon kabımı sipariş etmişken size de bahsedeyim birazcık..

Önce https://www.sanakapakolsun.com/ sitesine girip kabınızı kendiniz tasarlamak istiyorsanız  "kendin tasarla" yazan linke tıklıyorsunuz :)

Ve hemen karşınıza Telefonuzun ismini, modelini ve tasarlamak istediğiniz kapak rengini soran bi sekme geliyor.. Ve o kadar seçenek var ki ne güzel, telefon modelim olur mu olmaz mı diye düşünmüyorsunuz bile :) 

 Ben kapak rengimi gold kapak seçtim ve işte geldi sıra tasarlamaya :) Asıl zevkli olan kısma..

 Burada da ister hazır resim isterseniz de kendi seçtiğiniz resmi yüklüyorsunuz.. Bende eşimle çekindiğim bir resmi koyup hemen ekledim ve önemli bir detay resmi eklediğinizde büyük gelebiliyor ya da sığmayabiliyor ama hiç korkmayın :) Resmi köşelerden tutturup küçülttüğünüzde istediğiniz kapak hazıırrr ben öyle yaptım açıkçası :) Vee süper oldu..


Geriye sepete atıp siparişi gerçekleştirmek kaldı.. İşte bu kadarr.. Sizde ister kendinize ister de sevdiklerinize böyle bir hediye alabilirsiniz :) Bence denemeye değer ..

https://www.sanakapakolsun.com/

14 yorum:

  1. aaa gerçekten güzel bi siteymiş bayıldımm zevkimize göre yaptırabilirz kılıflarımızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle canım çok zevkli bir site :) tavsiye ederim

      Sil
  2. çok ilginç bir fikirmiş sayende öğrendim :) sen de güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım güzel bir alışveriş oldu bana :)

      Sil
  3. Güle güle kullan.Özel tasarım olmuş:)

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
  5. canım kılıf eline ulaşınca burda ya da ig da paylaşırmısın kalitesini merak ediyorum da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabiki canım gelir gelmez paylasacağım :) bugün gelicek büyük ihtimalle :)

      Sil
  6. Güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
  7. Siteyi inceledim. Tshirt baskısı ya da pasta üzerine resim koydurulabildiğini biliyordum ama cep telefonunda böyle bir şey yaptıklarından haberim yoktu. Paylaşım için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad