Post Top Ad

Logona Organik Fondöten 02 Numara

Merhabalarrr.. Logona ürünlerinden daha önce bahsetmişimdir bugün de sizlere organik fondöteninden bahsedeceğim.. Fondöten 02 numara açık bej yani doğal bej renginde..


Logona organik fondöten; 30 ml lik bir ambalajda ve pompalı bir kapağı var. 02 numara açık bej renginin ten rengime uyum sağlaması ve hatta tenimle bütünleşmesi çok hoş.. Fondötenin kremsi bir yapısı var ve kalıcılığı da orta derecede.. Yapısı biraz bb kremlere de benziyor. Hafif parlak da bir yapısı var ve cilde hemen uyum sağlıyor, emilimi de kolay..


Fondötenin güzel tarafı organik olması ve içinde jojoba yağı ve benzer kıymetli karışımların bulunması.. Doğal makyajın en iyi tamamlayıcı adayı olabilir. Kötü tarafı ise biraz asidik ya da ona benzer kötü bir kokusu var, alışkın olanlara iyi belki ama beni rahatsız etti birazcık..

Bu ürünü organik kozmetik ürünleri nin bulunduğu çok sevdiğim Ayışığı Kozmetik de 70 tl gibi bir fiyata alabilirsiniz. Organik ve doğal makyajı seviyor ve tercih ediyorsanız mutlaka bir göz atın derim. Bu markanın daha bi çok ürününü orada bulabilirsiniz.

Ayrıca yapacağınız her alışverişte parapuan birikiyor hesabınızda tabi bunun için önce siteye üye olmayı sakın unutmayın :)

Sevgiler

9 yorum:

  1. Lovely post. Have a great weekend! xx

    YanıtlaSil
  2. It looks nice:) Have a lovely weekend:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Looks awesome! I've never tries this brand's products)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you very love this brand cigarettes to me :))

      Sil
  4. wonderful review :) xo babsi
    http://babsi-beauty-gossip.blogspot.co.at

    YanıtlaSil

Post Top Ad