Post Top Ad

RENGARENK AYAKKABI RÜZGARI : İSTEBUAYAKKABİ.COM

Merhaba arkadaşlar.. Ayakkabı denilince sizin aklınıza ilk ne gelir? Benim aklıma gelen ilk kriterler rahatlık, kalite ve şıklıktır. Özellikle rahat olmadığım bir ayakkabı şık olsun ya da marka olsun hiçbir şey ifade etmez benim için. Önce rahatlık sonra da şıklık ve kalite arayanlardanım. İşte bu hususta online gezinirken tam da aradığım kriterlere uygun güzel bir site keşfettim: istebuayakkabi.com.


Siteye göz attığımda hem spor hem şık hem de kaliteli birçok parçaya rastladım. Özellikle yaz sezonu gelince sezona giren rengarenk babet ve önü açık topuklu modeller beni benden aldı. Bunun yanında spor ve göz alıcı parçalar da gözümden kaçmadı tabi :)

Mesela bu suni deri önü açık, hava alan tam yaza uygun ve yandan çift kemerli Nancy Topuklu ayakkabılara bayıldım. Hem rahat hem de şık kombinler yakalayabilirsiniz.


Peki ya bu Springlere ne diyorsunuz :)? Şeker pembesini özellikle seçtim çünkü çok şirin durmuş ayrıca çok da rahat bi tarzı sergiliyor yine.


Son olarak da bu son dönemde oldukça revaçta olan kilim desenli Tom spor ayakkabılar da favorim hem deseniyle hem duruşuyla çok ilgimi çekiyor. Ki yürüyüşte ya da bi gezide, spor ve rahatlık sevenlerin tercihi genelde bu ayakkabılardan oluyor.


Benim seçimlerim genel olarak bunlar ama siz siteye uğradığınızda eminim kendinize uygun güzel modeller bulabileceksiniz. Siteden yapılan alışverişlerde kapıda ödeme seçeneği kolaylığı da sağlanıyor ve ücretsiz değişim de yapabiliyorsunuz. Siteye girdiğiniz dakkada zaten "canlı destek hattı" ile size yardımcı oluyorlar. Mükemmel bir müşteri memnuniyeti anlayışı da takdiri hak ediyor.

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

27 yorum:

  1. Ayyy o pembiklerrr aşık oldum :)))

    YanıtlaSil
  2. o ilk kahverengi ayakkabının siyahını denemiştim çok güzeldi aklım kalmıştı ama başka bir ayakkabı almıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eminim siyahi da güzeldir bu tona özellikle bayıldım ama :)

      Sil
  3. These first heels are my fave!

    http://fashionradi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Amazing shoes:) kiss

    denimakeup95.blogspot.it

    YanıtlaSil
  5. Kilim desenli spor ayakkabıyı yakın zamanda edinmiştim.Pembe ayakkabılarda çok hoşmuş ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım sende de görmüştüm ve cok begenmistim o ayakkabıları :)

      Sil
  6. Görseldeki ilk ayakkabıya bayıldım siteye baktım çok güzel ayakkabılar var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ben de çok beğendim ilkini :)

      Sil
  7. Merhaba Pembe dünyaları severim.Özellikle kilim desenli spor ayakkabı benim tercihim bakmalı almalı rahat görünüyor takip edeceğim bloğlardan çok beğendim. Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz :) kilim desenli bu ara çok revaçta gerçekten hem deseniyle hem de rahatligiyla :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Great shoes!! Thanks a bunch for stopping by my blog!! I'm following you now on gfc, twitter, and google+!! Hope you will follow me back on all!!


    Keep in touch
    Ritcha
    http://www.myfashionfootprints.com/

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel ayakkabilar. Ben de rahatlik ariyorum ayakkabida.

    YanıtlaSil
  10. Ayakkabılar çok guzelmis bende bakayim:)

    YanıtlaSil

Post Top Ad