Post Top Ad

Essence All About Nudes Far Paleti

Bugün sizlere hem uygun fiyatlı hem de renk tonları diğer paletlerine göre çok çok başarılı bir üründen bahsedeceğim. Bu ürün Essence All About Nudes far paleti. Essence markasının genelde ojelerini ve rujlarını sevsem de paletleri de arada denk geliyor. Genelde daha önce denediğim far paletlerinin pigment konusundaki zayıflığından ve fazlaca tozutmasından bahsetmiştim. O yüzden çok fazla kullanamadığım ürünler arasındaydılar. Ama son dönemlerde markanın bu konuda biraz daha ilerleme gösterdiğini fark ettim.


Essence All About Nudes far paleti, esasen bu konudaki fikirlerimi değiştirdi. Evet dört dörtlük bir palet diyemem ama bence bir ilerleme kaydettiğini de ispatlayan bir palet. Diğer paletlerine göre tozutma çok çok daha az. Renkten renge geçiş çok daha kolay ve daha yumuşak ve ipeksi bir sürümü var.


Bu paletteki renkler böyle günlük kullanım için de çok ideal renkler. Açık tonları göz pınarlarınıza, kaş kemiklerinize falan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ya da makyajınızda aydınlık görünmesini istediğiniz yerlere kullanabilirsiniz. Benim bu palette en çok kullandığım tonlar bu tonlar dolayısıyla da en önce bitecek tonlar sanırım :) Ayrıca açık renkler genelde mat olanlar yani simsizler.


Paletin sağ tarafında yer alan kahve ve metalik renkleri ise göz makyajınızı vurgulamak, derinlik kazandırmak ve gölgelemek amacı ile kullanabilirsiniz. Bu tonlar ayrıca hafif simli ve metalik bir efekt veren tonlar. Sürümleri yine güzel. Bu renkleri kullanırken sadece biraz daha hassas davranmak gerekir tozutmanın artmaması için. Malum simli renkler daha fazla dökülen ve tozutan renkler.


Sonuç olarak ise bence günlük kullanımı kurtaran güzel bir palet. Keşke fırçası falan da olsaymış daha iyi olurmuş :) Bu paletin 3 diğer çeşidi daha var: Bronze, Greys ve Roses olmak üzere. Onlardan da "Roses" olanı denemeyi çok istiyorum. Sizler nasıl buldunuz? Bu gruptan denedikleriniz oldu mu?

Sevgiler

16 yorum:

  1. genellikle doğal tonlar bunlar :) çok hoşlar

    YanıtlaSil
  2. essence in bu nude paletlerinden farklı bir tanesine sahiptim, çok güzeldi. bunun rnekleri de harikaymış. çok kalıcı değildi ama beğenmiştim. eline sağlık canım, mutlulukla kullan =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet çok kalıcı değil ama günlük kullanımı kurtarır diye düşünüyorum teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. bu palet bendede var, renkleri cok hos duruyor, fakat pek kullanamadim. Renklerini begendim tabi, ama kalici degiller pek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalıcılığı orta derecede evet özel günler için olmasa da gündeliğe uygun buldum ben..

      Sil
  4. Açık renkler hiç benlik değil ama koyu renkler hoşmuş. Fırçasının olmaması da komikmiş gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa fırça olması gerekirdi esasen ama o eksik kalmış :)

      Sil
  5. Fırçası olsa da pek elimiz gitmiyor ki zaten palette olanlara, hep bi kenara atıveriyoruz. Tam günlük kullanıma uygun renklermiş. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazen öyle oluyor gerçekten bide ben parmakçılardanım parmakla da uyguladığım için çok zorlanmadım ama olsa iyi olurmuş :)

      Sil
  6. Renkleri çok ideal, ancak bir türlü elim gidemedi hala palete, yakında ben de kullanmaya başlayacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamam canım ben de bi deneyim dedim fena değil hani :)

      Sil
  7. Bu ara hep far almaktan bunu almamıştım renkler güzelmis ama :)

    YanıtlaSil
  8. aww, very sweet shades) ice for daily make-up!

    KireiKana

    YanıtlaSil

Post Top Ad