Post Top Ad

Kalınlaşarak Uzayan Kirpikler

Herkese merhaba.. Kalınlaşarak uzayan kirpikler herkesin hayali evet ama her maskara bu işlemi gerçekleştiremiyor malesef. Ya da aldığımız birçok üründe bu konuda hayal kırıklığına uğrayabiliyoruz. Ben de uzun kirpiklerden önce kalın kirpiklerden yanayım ilk etapta. Kirpiklerim kendime göre ideal uzunlukta olduğu için aşırı uzatsın diye uğraşmıyorum. Ama her iki özelliğin de bi arada olduğu maskaraları da çok seviyorum.

Bu konuda şimdiye kadar en memnun kaldığım maskara Gosh'un XXL volume maskarası idi buradaki yazımdan onun hakkındaki fikirlerime ulaşabilirsiniz :) Halen de kendisi makyaj çekmecemde mutlaka bulunur. Favori maskaralarımdan birisi muhakkaki odur! Şimdi bahsedeceğim ürün ise yine onu aratmayan ve beni hiçbir hayal kırıklığına da uğratmayan Sheida Myscara.


Öncelikle ürün doğal içerikli olmasıyla ilk olumlu izlenimini bırakıyor. İçerisinde doğal balmumu, Senegal Akasyası özü, hurma yağı, pirinç özü gibi bileşenler var. Her birinin ayrı bir işlevi var mesela Senegal Akasyası maskaranın ısıya dayanıklı hale gelmesini sağlayıp kalıcılığını arttırıyor.

Ürünün fırça yapısı çok keskin. Sık bir şekilde dizayn edilmiş ve kirpiklerİ tek tek kavrayıp uzatabiliyor ayrıca kat kat sürmeye de gerek kalmıyor açıkçası. Ben ilk sürüşümde bile o etkisini görebildim ama yine de dayanamayıp bi kat daha geçtim üstünden :)

Ürün kirpiklerde hem hacimli bir etki yaratıp daha kalın kirpikler sağlarken hem de kirpikleri güzelce kıvırıyor. Bu arada yine dikkatimi çeken özelliği küçüklü büyüklü demeden tüm kirpikleri ortaya çıkarıyor ve etkili ve güzel bakışlar sağlıyor. Kirpiklerde öyle yapış yapış bir his de bırakmıyor. Gün içinde göz altlarında siyahlık ya da dökülmeye de hiçbir şekilde rastlamadım.

İnanın ben çok sevdim bu maskarayı ve şu an favorilerim arasında. Bir ürün hakkını fazlasıyla veriyorsa onu mutlulukla yazmak da benim işim! Aşağıda öncesi ve sonrası olarak da resimlemeye çalıştım.
Sizler nasıl buldunuz? Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sevgiler

26 yorum:

  1. bende severek kullanıyorum, hatta haftaya pazartesi de yazısını paylaşacam ... galiba yazıda pişti olduk ... ne dersin... sevgilerr...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nne güzel ben gibi memnun olan biri daha :)! çok sevindim beğenmene ürün gerçekten belli ediyor kendini çünkü.. bu arada olsun senin de yazını merakla bekliyorum sevgilerr :)

      Sil
  2. Sheida markasını bende çok severim. *.* Hele Türk olduğunu öğrenince iyice ısınmıştım. :) Fotoğrafta mı tam gözükmedi bilemiyorum kirpiklerin uzamış gözüküyor evet ama bir yandan da yapışmış ve dolgunluk oluşmamış duruyor bence. Dediğim gibi belki çekim açısından böyle gözüküyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben dolgunluğundan memnunum .. dip not :)

      Sil
    2. Cidden o kadar kötü mü durmuş ben çok memnunum halbuki :D ama kendi özçekimlerimi yapmada oldukça sıkıntılıyım o yüzden genelde uygulanmış hali resmi koymazken içimden geldi koymuştum :) öyle gösterdiyse üzüldüm ama performansı çok güzel yapışma olayı yok denecek kadar az dediğin gibi fotoğrafın farklı yansıması olsa gerek :)!

      Sil
    3. Ya her kirpik farklı,her insanın istediği görüntü farklı tabiki. Ahaha dipnot :)
      Bende de oluyor çok büyük ihtimal fotoğrafın açısından böyle duruyor. :)

      Sil
  3. Yerli bir markanın böyle sevilmesi beni çok mutlu etti. En kısa sürede bende alıp deneyeceğim güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yerli olması ayrıca gurur verici elbette! deneyimlerinizi bekliyorum :)

      Sil
  4. Ben henüz kullanmadım ürünü ama bi an önce kullanmaya başlayacağım :)

    YanıtlaSil
  5. güzel durmuş akmıyorsa da tamamdır...

    YanıtlaSil
  6. Ben de merak ettim şimdi hemen açayım benimkini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kullan canım senin de fikirlerini bekliyorum :)

      Sil
  7. Daha önce duymamıştım, teşekkürler paylaşım için.rimel mühim konu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim yeni yeni piyasaya girdiği için bundan sonra sıkça duyarsınız muhtemelen :)kesinlikle mühim konu :)!

      Sil
  8. Her güm yeni bir bilgi vallahi :) Heyecanla takipteyimm teşekkürler bilgi içinnn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek canım elimden geldiğinde tecrübelerimi paylaşmaya çalışıyorum sevgiler.. :)

      Sil
  9. wow, looks really sweet) I would lvoe to try it!
    KireiKana

    YanıtlaSil
  10. tam aradığım özellikler rimelde, bakayım hemen:) peki gosh mu bu mu desem?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla içerik açısından Sheida'yı öneririm ama performans açısından Gosh bi tık daha iyi derim :)

      Sil
  11. benim kısa ve düz kirpiklerime de iyi gelir mi acep ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla canım iyi gelir diye düşünüyorum açıkçası bi denemekte fayda var :)

      Sil

Post Top Ad