Post Top Ad

Huncalife Makyaj Fırçaları

Huncalife makyaj ürünleri ile bu yıl tanıştım ve size daha önce şeftali gibi şeftali bir allığından bahsetmiştim: Cashmere Gold Pearly Allık. Yeni yeni makyaj fırçalarını da makyaj koleksiyonuma eklemiştim ki birkaç fırçasını özellikle her makyajımda kullanır oldum :) Hatta baya bi alıştım hele de o açılı far fırçası yok mu kesinlikle müthiş bişey, şimdi sizlere bu fırçalarından şöyle kısaca bir bahsetmek istiyorum.

makyaj fırçaları ve kullanım alanları

Fırçalardan detaylı bahsetmeden önce kısa bir ön bilgi vereceğim. Huncalife makyaj fırçaları, keçi kılından üretilmiş bundaki amaç ise fırçaya gelen toz taneciklerinin cilde eşit olarak yedirilmesiymiş. Keçi kılı deyince tabi aklınıza fırçalar kokuyor mu sorusu gelebilir. Normalde fırçalarda hiçbir şekilde ağır bir koku yok ki üzerine birkaç defa yıkamama rağmen de rahatsız edici hiçbir kokuyla karşılaşmadım. Yıkadım demişken yine güzel bir haber fırçaların kıllarında herhangi bir dökülme olmadı bu da benden artı puan almasını sağladı :) Hatta elimle asıldım biraz ama gerçekten kılları konusunda sağlam olduğunu söyleyebilirim.

1) Açılı Far Fırçası: Göz kapağı dışındaki V bölgesi ve crease bölgesi için çok kullanışlı bulduğum ve en çok kullandığım fırçalardan. Farı göz kapaklarına nazikçe yediren ve eşit dağıtan yapılarıyla favorim olan fırçalardan.

2) Kalem Far Fırçası: Bu fırçanın çoğunlukla 2 kullanım amacı var: kaş kemiklerini ve göz pınarını aydınlatmak. Diğerlerine göre daha top yapıda olduğu için sert yapıda, göz pınarını aydınlatmak için dokunuşunuz yeterli.

3) Eyeliner fırçası: Bildiğimiz ince uçlu ve açılı eyeliner fırçalarından. Ben eyelinerden ziyade göz altlarına ince far çekmek için kullanıyorum ve çok da başarılı buluyorum. Zaten göz altlarına sürülen kalın far gözleri daha kötü ve yorgun gösterecektir bu yüzden bu tarz ince yapılı fırçaları tercih etmenizde fayda var.

4) Karıştırma Fırçası: Uzun kıllı bu fırçalar da farları karıştırmak ve homojen dağıtmak için kullanılıyor. Renk geşişlerini sağlarken göze derinlik katıyor ve yine çok kullanışlı fırçalardan diyebilirim.

huncalife makyaj fırçaları

Sizler nasıl buldunuz?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

16 yorum:

  1. açılı far fırçasını merak ettim canım gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. ne güzel fotolar pembiş :)

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker gerçekten fırçalar güzel günlerde kullan tatlim

    YanıtlaSil
  4. 4 numarayı baya kullandım diğerlerini ise çok beğenmedim ben 😕

    YanıtlaSil
  5. Özellikle makyaja yeni başlayanlar için çok faydalı bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Fırçalar çok kullanışlı ve kaliteli görünüyor :) Mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kullanışlı fırçalar canım cidden çok teşekkür ederim :)♡♡

      Sil
  7. Çok güzel görünüyor canım :) eline sağlık. En kısa zamanda deneyeceğim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım tavsiye ederim özellikle bu dörtlüyü :)

      Sil
  8. Açılı far fırçasının çok benzerini daha önce Inglot'dan almış ve epey memnun kalmıştım. Gerçekten gölge yapmak için birebir. Kalem fırçanın formunu da beğendim. Aklımda olsun Hunca Life fırçaları. Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. a ne güzelmiş ben de çok memnunum inan bide en çok elim bu forçaya gidiyor canım çok teşekkür ederim :)

      Sil

Post Top Ad