Post Top Ad

Maybelline Jel Eyeliner

İlk jel eyeliner deneyimimi yaklaşık 2 yıl önce denediğim ve blogda da yer verdiğim Flormar jel eyeliner ile yapmıştım. Sevmiştim de uzun bi süre kullandım ve sonrasında elim alıştıkça daha ince uçlu eyelinerler kullanmaya başladım ve uzunca bi süre jel eyelinere ara verdim. Geçtiğimiz günlerde yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle de Maybelline Jel Eyelineri bir Eveshop alışverişimde alarak denemeye karar verdim :) 

maybelline gel eyeliner

İncecik mini bir kavanozda yoğun renkli ve pigmentli bir ürün. Alırken yanında çift taraflı fırçası da oluyor ve fırçası kullanımında büyük kolaylık sağlıyor. Fırçanın diğer ucundaki top sünger de büyük ihtimalle eyelineri dağıtmak ve dumansı görünüm vermek isteyenler için. Ben pek o kısmını kullanmadım zaten fırçasıyla da daha doğru ve düzgün bir uygulama sağlamak için yıkamayıp kuru bırakılması tavsiye ediliyor. Ama ben her kullandığımda fırçayı temizleyip tekrar uyguluyorum. Aslında yıkanmadığı zaman ucu küt kaldığı için daha rahat çizgi çekildiği doğru :)

maybelline jel eyeliner

maybelline lasting drama gel eyeliner

Kolay uygulanabilen ama birçok kişinin de uygulamada zor bulduğu bir eyeliner olsa da bence kullanışlı bir eyeliner. Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner in kahverengi olanı da var yanlış bilmiyorsam bendeki siyah. Dediğim gibi yoğun kıvamlı ve bol bereketli de bir ürün. 

Malbelline Jel Eyeliner nasıl kullanılır? Fırça ucuna dokundurduğunuz hafif bir miktarla eyelinerizi çekebilirsiniz. Önce kuyruktan başlıyorum ben sonra da tamamlıyorum. Süper kalıcı bir eyeliner diyemem ilk sürüldüğünde harika duruyor bi yarım gün hiç bozulmuyor ama sonrasında hafif bi dağılma olabiliyor. Rahatsız edici olmasa da not etmek istedim. Ama şunu da söyleyebilirim kesinlikle tavsiye edebileceğim güzel bir jel eyeliner genel olarak çok seveceksiniz.

Maybelline jel eyeliner fiyatı indirimlerde çok uyguna denk gelse de malesef ben indirim dışı bir zamanda 33 küsür liraya aldığımı hatırlıyorum. Almak için indirimi bekleseniz daha iyi. Aşağıda uygulanmış haliyle ilgili bir örnek göreceksiniz.

maybelline jel eyeliner kullanımı

Ama tabi şunu da itiraf edeyim kalem uçlu ya da ince uçlu eyelinerlere artık alışmış olacağım ki onlarla daha rahat eyeliner çekiyorum.Tabi bu benim için büyük bir gelişme :)

Sizler nasıl buldunuz? Maybelline jel eyeliner sizce nasıl? Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

12 yorum:

  1. bu jel-eyeliner hakkında hep güzel yorumlara rastladım, wish-liste ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. genelde kullanışlı oluyorlar, bence ilk etap için güzel diye düşünüyorum :)

      Sil
  2. İnce uçluları bir de ben kullanabilsem :))

    YanıtlaSil
  3. Jel eyelinerları daha çok seviyorum ama nedense elimde hep ince uçlu kalem forumlu eyeliner var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi hı onlara alıştık ya ondan galiba canım :)

      Sil
  4. Bunun tonu ve vurgusu da güzelmiş, aklımızda olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım tonu çok güzel kullan kullan dur :)

      Sil
  5. jel olanlarını bir türlü kullanamadım,kalem yapıdakiler tercihim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bazılarına göre zor bazılarına göre pratik kolayına nasıl geliyorsa o daha iyi canım :)

      Sil

Post Top Ad